Så var det dags igen!

Hallo alla!

Nu är det återigen dags för lite bloggning och denna gång har jag massor att berätta om!

Var ska jag börja....hmmm....

Jag ska nog börja med, DET NYA JOBBET! 

Det hela tog fart måndagen för två veckor sen, dvs. måndagen v. 44. Tidig förmiddag ringde mobben, rösten i andra änden sa: "Tja, det är Ludde. Retor på IV-Lyftet. Du har sökt en tjänst hos oss och vi vill kalla dig till intervju!"

Jag förblev helt stum i luren och Ludde fick säga: "Hallå, är du kvar?!" Självklart var jag kvar, jag blev bara så himla tagen, förvånad och chokad. Självklart tackade jag JA till att komma på intervju ohhh vips så var de klart. Onsdagen kom och det blev dags. Åkte dit, satte mig ner och svarade på frågor i ungefär en timme. Var helt slut efter denna holmgång av frågor, nu var det bara att vänta... vänta....vänta... o VÄNTA! (Nu låter de som de tog aslång tid innan de hörde av sig, det var de inte. Redan fredag förmiddag ringde de.)

-"Tja, Ludde här igen. Har du tänkt igenom löneanspråk?"
-ehhh....va?! Ahh, det har jag. (svarar jag med förvånad röst)
-"Asså, du får tjänsten om du fortfarande vill ha den, sa jag inte de?!

Oh så var det klart...jag började måndagen v. 45 och har nu jobbat på nya jobbet mån, tis, ons och tis.

Oh just de. Nu jobbar jag som Ungdomspedagog på Individuellaprogramet -Lyftet! Asskoj, 100% vik fram till sommarlovet! Klockrent!

Uppmärksamma läsare, la märket till att jag var ledig tor,fre och mån, sådär direkt på nya jobbet! Kanske låter lite skumt, men jag har fatiskt jobbat hela helgen, i Umeå. Åt Östergötlands Fotbollförbund. Jag har varit på Rikidrottsforum. För er som inte vet vad RIF är så ska jag ge mig på ett försök att ge en snabbgenomgång.

Vartannat år äger Riksidrottsmötet rum, RIM även kallat. RIM är Svensk Idrotts högst beslutande organ och det är här alla viktiga beslut tas. De beslut som sedan ska komma att styra den idrottsliga verksamhet som sker i Sverige nästkommande två år.

Mellan varje RIM äger ett RIF rum, det var RIF jag  var på nu. På RIF diskuterar man alla viktiga frågor, vänder och vrider på problem och skapar sig kunskap och skaffar sig information kring frågor som är aktuella inför näöstkommande RIM.

Hängde ni med?! *hahaha*

På detta RIF, har huvudfrågan varit Svensk Idrotts framtida organisation och SOK´s (Sverige Olympiska Kommitte) vara eller icke vara. Sjukt intressant och väldigt spännande, med tanke på att man på RIM i Visby, maj -09 ska fatta beslut i frågan. Nästa RIM kan bli en historisk händelse. Dessutom diskuterades frågor som fördelningspolitik inom idrotten, vi pratade klimatfrågor, värdegrund och vison och så avslutades helgen med en kanon föredrag om Idrotten framtida utmaningar.

Dessutom åt vi finmiddag tre dagar i rad. Festade lite och skapade många härliga kontakter med idrottsfolk från hela Sverige! Kanonkul!

Söndagen avslutades hos Axel och Mia, innan jag i måndags vände hem till min älskling och Linköping! Underbart!

Puss o Kram, detta belv ett moster inlägg!

//Tobban...
... en del av Världens bästa Idrott/Svensk Idrott!

RSS 2.0