vad är ett liv utan innehåll...inte mitt liv iallafall!

Tjholahopp!

Nu är det så här, de senaste två veckorna har jag jobbat ungefär 130 timmar. Det betyder ca 65 timmars jobb, respektive vecka! Jag är trött!

Dessa arbetade timmar har jag gjort utöver fotbollen...och utöver de förtroende uppdrag man är tilldelad inom fotbollen! Helt insane!

Dessutom har jag jobbat ganska hårt med att skriva ner min idé till Pandion Omsorg. En idé som bygger på ett nytt boende i företagets regi och nu verkar det som att MIN IDÈ kommer bli verklighet. Blir de verklighet av mina tankar, så kommer jag med största sannolikhet få nytt jobb! Ett jobb som chef för de nya boendet! Fan va skoj, isåfall. Imorn får jag veta mer hur företaget tänker...möte klockan 11. Håll era tummar!

Fotbollen har pendlat ganska mycket senaste tiden...Förra helgen en snöplig förlust, denna helg en underbar vinst. 6-2 blev siffrorna! Helt plötsligt är vi med i racet om nytt kontrakt i div. 4a! Det gäller nu att fortsätta hålla fokus och jobba vidare för att plocka nya poäng!

Helgen som nu är på väg mot sitt slut har varit bra, bra som fan...! I Fredags jobbade jag, det var rätt lungt och passet gick bra. I går var det match....en hel del mys innan, det gillas! Gick på bio efter matchen och sen hamna jag i sängen. Där jag tokdäcka o sov som en tok ....till 0430, då jag vakna. Tog tempen....ajaj...feber!

Nu ligger jag i soffan....min plats senaste timmarna....

Men nu är hon här! Ikväll ska jag försöka jobba...i nästa vecka är jag typ ledig....Hur skönt som helst..!

Kram kram på er alla...

//Tobban...
... hatar feber!


O så var de här med ...lycka!

LYCKA!
... det kan vara fler olika saker....

Det kan vara ett roligt jobb, när det går bra i fotbollen, det vara fotboll, det kan vara när familjen mår bra och alla är glad eller så kan de vara det jag känner just nu!

Just nu får hon mig att känna en enorm lycka. Jag känner mig galet omtyckt, uppskattad och snygg! Jag vet inte om de kärlek än, eller de är de. Men frågan är om jag kär eller inte än.....tror kanske att jag lite smått börjar bli de dock. För varje gång jag tänker på henne så känns de asbra i magen och jag börjar le...snacka om lycka...!

När hon pillar i mitt hår eller kliar mig på ryggen, ryser jag. Ryser av välmående...de är lycka!

Hon är lycka!

//Tobban...
.... gillar lycka!


Livet är helt underbart... för mig!

Vi börjar med det som är mindre roligt, gårdagens fotbollsmatch!
Med en fruktansvärt dessarmerad trupp, ställde vi upp till årets viktigaste match! De gick bra i 75 minuter, sen orka vi inte längre. 2-1 hade vi hela vägen fram till 65 minuter....när vi spelat 75 minuter var vi helt slut och Rimforsa vänt till 2-3, resultatet blev tillslut 2-5 och vi har nu en tung väg för att säkra kontraktet!

Sen tar vi allt annat, för allt annat är perfekt!
Underbara vänner, inte hunnit umgås särskillt mkt med dom senaste veckan, då jag varit överöst med arbete!

Sen så har en viss särskilld, tagit mycket tid! Helt underbart, älskar att umgås med dig! Bästa, Kingen!

Nu ska jag väl ut o kolla när lilla Leone spelar fotboll, sen blir de nog gymet innan jag återigen kollar fotboll (teodor) eller så hamnar jag i soffan!

Ciao!

//Tobban....
...is on top, med träningsvärk!?


Nytt Inlägg!

Enligt önskemål, kommer här ett nytt inlägg!

Hoppas det blir roligt!

Vet inte vad jag ska skriva....

... but you rock my world and iam felling fine!

I övrigt äre väldigt mycket jobb just nu, fotbollen är viktig närmaste veckorna!

På lördag äre det Lasse Winnerbäck, ska bli så sjukt underbart!

VI hörs!
(kort, informativt och så ska de vara)


//Tobban...
.... is on the top!?

Nytändning!

Hej Hej hallå!

Idag ska vi skriva om nytändning!

Det är nämligen så att jag fått en nytändning på alla håll och kanter!
Framför allt har jag fått en ordentlig jeffla nytändning vad det gäller träningen, det är nämligen så att jag gör ungefär 6-8 pass i veckan just nu. Det känns helt underbart....

Idag har jag tex. gjort ett ryggpass på gymet och för bara nån timme sen kom jag in från det första löppasset sedan förra sommaren. Jaaaa...jag vet...de är helt galet, framför allt att jag tog mig runt med ett o samma tempo hela vägen. Jag trodde inte jag skulle hålla hela vägen! Men de gjorde jag...*proud*!

Vad gäller fotbollen, hmmm... kanske de inte är nytändning att prata om. Snarare att motivationen till att göra ett gott jobb nu är större än på länge! Segern mot Vånga i Lördags, visar tydligt att vi kan och att vi göra saker rätt. Det gäller bara att plocka fram de och tro på oss själv. Vi är inte så dåliga som tabellen säger..!

Vad gäller jobbet, ska jag väl säga att jag med fått en nytändning. Kanske inte just på behandlingshemmet, fastän jag känner att det absolut kan vara värt att vara kvar. Då det kan vara stora saker på gång, det kan vara så att jag får vara med att dra igång ett nytt hem, ett nytt koncept i nya lokaler....Min idé och det sägs att om de går igenom så äre jag som får leda skeppet.....! Hur skoj är inte de då?! Jo....tokroligt!

Just nu ligger jag halft om halft utslagen i soffan, har spanat på OS halva dan. Rysare som handbollen och fotbollen mellan Sverige och Tyskland har passerat och tennisen mellan Svergie och Frankrike har jag med beskådat! Sjukt spännande alla tre...!
Jag har också som sagt hunnit göra två pass, hängt med BF (bästa) och slappat en del framför datorn...Snart läggdags! Eller?

//Tobban...
.... är het och påväg mot ny form!

EN VINST!....högst oväntat och jeffla roligt!

Hej Igen!

Igår var det så dags för höstens första fotbollsmatch för IK Östria  Dam, Vånga IF stod för motståndet. Sist blev det 0-7.... denna gång blev de 4-1!

Fatta va stort! Vånga var placerade 4a innan matchen mot oss! Själv hade jag inte räknat med 3 poäng igår, så vinsten var helt ofattbart skoj!

Dessutom har vi juh inte vunnit så mycket iår, underbar känsla!

Efter matchen...var svårt o släppa glädjen, vilket passade bra. Då det var dags för 25års fest. John john firades och gud vad han blev överaskad på hans överaskningsfest!

Skoj hade vi, det blev utgång! BK/Harrys, väldigt skoj!

Träffa massor med roligt folk....

//Tobbe...
... laddar om inför ny match nästa helg!

Herregud!

Herregud!
... är ett ord som kan användas ganska ofta....och vid många olika tillfällen!
tex)
... HERREGUD vad kass jag är på att blogga!
....HERREGUD vad man kan hata chefer som inte förstår hur arbete bör skötas!
.... HERREGUD vad det regnat sista tiden!
... HERREGUD vad jag älskar sporten, FOTBOLL!
... HERREGUD vad jag saknar "my BF"!!!

o så går de säkert hitta många fler ställen man kan använda de just nu...men detta får duga för ikväll!

Imorn drar höstsäsongen igång igen, vi saknar en del viktiga spelare. Men ställer upp med ett bra lag ändå. Dessutom möter vi Vånga IF och jag ljuger juh inte när jag säger att det kan inte gå sämre än sist....

Börjar bli ganska nervös....men de är nog lungt imorn när det är dags för samling. Det gäller att ha fokus på rätt saker.....

Efter matchen är det dags för fest...de ska bli skoj!

Vi hörs! (snart hoppas jag)

//Tobban...
... checkar ut för denna gång!

RSS 2.0