Jag är inte bra på att blogga juhe!

Tjoho!

Jag är ganska kass på att blogga, eller jag har iallafall blivit sämre och sämre... Ska försöka ta tag i bloggandet igen! Det finns juh ändå dem som regelbundet besöker denna adress....

Så vad har hänt sen sist.... minns inte riktigt....

Men jag har nog varit i Stockholm, på konferens samt kollat på matchen Sverige-Portugal på Råsunda. Svin skoj och väldigt väldigt lärorikt! Väldigt roligt folk åkte jag med....skoj skoj! Längtar redan till nästa sån träff, ett spännande projekt jag är med där. SvFF står för projektet och tanken är väl att man ska få nån vettig uppgift inom något förbund eller kanske rent av ett jobb.

Sen har jag väl hängt en hel del med KINGEN, min älskling. Hon är rätt så djävla go! Love!

Jobbar en del, just nu har jag väl fyra olika jobb! Men som alla vet, så är de juh så jag vill ha de! Pandion, Soc, Rydsskolan och så Campushallen! Skoj Skoj alla fyra!

Förra helgen var det utgång, först hockey och fotboll hos Bubblan, sen blev de bärs och kortspel hos mig. Innan vi gled in på stan och BK & Harrys. Ett kort pit-stop på MC Donalds för att fylla magarna med ett par Chees var...hahaha!

I veckan har jag slappat, flängt och slängt mellan olika ställen! Imorn blir de lika dant....

Till helgen, blir de nog bärs på lördag. Kan bli hos Jimmy, med lite hockey. Ska iallafall bärsa med Olle från Pandion, de är skoj!

I övrigt bler de en del gym, har gått upp i vikt igen. Men mest är de muskler...fan va skönt de kändes att skriva! hahaha

Vi hörs, nu är det Sport på tvn!

//Tobban...
.... flänger överallt!

Sporadiskt bloggande i brist på annat!

Så var jag här igen!

Sitter i min soffa, nya skinsoffan förövrigt! Jag har inte berättat om dem, men dom är grymt sköna och rummet mitt blev tokigt mycket bättre!

Nån som vill köpa en soffa? Hör av er....den är till salu, bra pris utlovas!



Förövrigt, livet är helt toppen. Jag och min älskling ska till Jönköping i helgen. Blir först en tripp till Lager 157, lite shopping. Sen blir de stopp i Jkpg på vägen hem, övernattning på Scandic och så gör vi väl Jönköpings shopping på söndagen. Underbart!

Var i Umeå också, med de var ett tag sen. Men har juh inte bloggat sen dess. Kan säga att den helgen var sjukt värd! Galet skoj att träffa Axel igen, trist att han bor där uppe i norr. Vill ha han här, så han kan hjälpa mig med damerna.... sjukt skoj att jobba med han!

     

Nu har vi gått på uppehåll, det är nån vecka kvar till vi drar igång igen. Just nu är det bara en vintersäsong planerad, ett par inomhus cuper ska vi spela. Det kommer bli galet skoj. Vi får hoppas på att vi får tillskott av ett par tjejer till så vi klarar ett år till. Det kommer bli spel i div. 5 nästa säsong i så fall. Kan bli skoj de med. Börja om lite från början. Hitta rätt i spelet, hitta lite trygghet och förhoppningsvis ta lite mer poäng än i år! Jag tror att det går att få god ordning på de här....ge mig bara lite mer tid! Jag ska ta dem tillbaka till div. 4a, där jag tycker vi hör hemma!

Nu ska jag komma på nåt annat vettigt att göra! Undrar vad de kan vara....har massage tid först vid 14:00....hmmm....

//Tobban...
... är kär!



RSS 2.0