Då var det färdigt.....

Fredagsmys! Va fan är de!?
Inte innfattar de min lägenhet, idag denna fredag iallafall...Allt i min lägenhet är nu nedpackat! Jag är klar för flytt imorn.

Vid 1030, räknar vi med att dra igång kalaset, räknar med att vi får köra två rundor med grejer, räknar med att vara klar till senast 14. Då ska den härliga flyttlassangen varit inmundigad också! För vid 15 ska vi träna... Jippi! Dessutom får jag kärt besök på träningen imorn, Emely ska träna med oss imorn, de ska bli väldigt skoj! =)

Nya lyan ligger i Abisko, Tönsbergsgatan... Bilder och sånt kommer nog upp när jag väl kommit iordning, vilket jag lär ha gjort till nästa helg. För de värsta jag vet är när jag inte har ordning och reda runt mig, just nu mår jag riktigt dåligt. Svarta sopsäckar, kartonger, väskor och ännu mer kartonger omger mig just nu. Inga gardiner och allmänt kaos! Ush... de blir fullt ös i helgen. Lägenheten ska bli klar så som bara möjligt. Hoppas min lillasyster Andrea jobbar fort, så målningen av vardagsrummet blir klart även det!


Jag är taggad, nyckeln får jag nån gång ikväll... Imorn kör vi...!

Misstänker att jag återkommer med bloggen på söndagkväll...

// Tobbe

Vad äre för fel...?

.... ja, jag vet inte allafall!

Mitt knä helvete värker, nåt så in i helvete! Jag mår illa av smärtan...

Sen har jag i övrigt mycket obehaglig känsla i hela kroppen. Vet inte vad de kan vara... Finns väl många olika anledningar säkerligen. En vill och våga jag knappt tänka på... andra kan jag nog identifiera! Men iallafall, idag är verkligen inte en bra dag! Neee, fy!

Känns mest som måste hela tiden, var är suget, var är glädjen, var är avslappningen... Hjälp!?


De fanns en tid, inte alls långt borta då allt de där fanns, då saker och tingt fungerade. Då de fanns en människa som ge mig energi, glädje och vilja. De funkar dock inte längre.. de gör mig puppig!


Idag är en skitdag, önskar jag kunde starta om och börja på nytt!


Fan också!

/Tobbe

En arbetsdag...

Det är sportlov, jag jobbar men inte särskillt tungt eller speciellt mycket att göra på jobbet när det är lov.

Idag var en sån väldigt skön dag...
Kom på plats på jobbet strax efter 0830, drar en koppkaffe o sätter igång datorn. Gör lite schemaändringar som är beställda. Fixar lite med fotbollsgrejer, skriver lite arbetsgrejer, pratar lite skit med arbetskamraterna, telefonen ringer lite och jag bara slappar framför fejjan och på msn. Blir lite stressad när det är 3 eller 4 st som skriver samtidigt på msn... *hahaha*

Sen hinner jag ett par till koppar kaffe, en banan, en clementin och vips så planerar  jag lite måndagsaktiviteter....

Vid ca. 13.20 drar vi ner på stan, möter upp ett par elever. Bjuder dem på Burger King för att sen se "Farsan" på Filmstaden, de är juh ändå sportlov ;)

Efter bion, var sedan min arbetsdag slut...


Drar mig vidare mot Campushallen, väntar in tjejerna som ska träna fys, finns där o håller lite koll så alla sköter sig! *hahaha*

Nu ligger jag mest i soffan och slappar, tar igen mitt knä och kollar OS...
Ska väl få i mig lite krubb o sen drar mig mot duschen och sängen....

Imorn är det en ny arbetsdag! =)

Nattis!

Halv åtta en måndag....

Hej!

Min måndag har varit rätt, tråkig faktiskt! Men ibland är man tvungen att göra saker man inte gillar.

Jag har idag deltagit på en "planskötarutbildning", fått lära mig de flesta grunderna man behöver veta för att kunna sköta en fotbollsplan! Det behövs tydligen till mitt nya jobb, jag anmälde mig iofs själv, ingen som tvínga mig. Men att de skulle vara så svårt och så tråkigt, kunde jag juh aldrig gissa på...

Kanske var tur att en av utbildarna var en väldigt het brud, jättefin faktiskt! Vilka ögon. Hon sa typ inget under dagen, men var väldigt okej att titta på lite då och då!

Aja, satt där till 15, sen har jag försökt plugga. Går inte bra just nu... men jag måste bli klar innan torsdag! Då är det dags att åter dra ner till Växjö!



Men just nu, ligger jag glor in tv4´s program "halv åtta hos mig". Med i programmet, är en vän, skolkamrat från Ryds tiden. Världens Östgöte, men sjukt skoj. När man i förväg har hört han berätta om inspelningen.... Hoppas han vinner! Heja Patrik!

Åter till programet!

Varför inte fortsätta skriva, nu när man väl börjat.....?

Asså, Jag ÄLSKAR verkligen vinter-OS! Att gå upp kl. 06 för att se bra hockey på TV´n, är kanske det bästa sättet att starta en dag och en vecka.

Det kallas vardagslyx, en fin lössnus, en kopp kaffe och tre kronor!


Men lite smolk i bägaren får ändå denna morgon. Termometern i mitt kökfönster visar, obehagliga, - 26 grader när jag startar kaffebryggaren! Det är verkligen INTE okej!

Denna vinter är nog fan på väg att knäcka mig, så här mycket snö, så här kallt och så här mycket vinter har jag aldrig tidigare upplevt. Tidigare har jag gillat snö och vinter, tycker det är mysigt med snö kring jul och nyår. Men nu börjar jag fan tröttna på riktigt. Det är helt klart för mycket snö, det är helt klart för djävla kallt och det är absolut på tok för mycket vinter för att jag ska kunna tycka att detta är okej.

Jag vill ha plusgrader, jag vill ha töväder! Översvämmningar och blask, smutsiga kläder, bilar och vovve gör mig inget nu! Bara snön försvinner. Jag vill se en gräsmatta, jag vill kunna fokusera på fotbollssäsongen, vilket jag tycker är svårt just nu! Svårt att se seriepremiären just nu när snön ligger lika hög som målstolparna....


Förövrigt tycker jag Sverige imponerar mot våra Mumingrannar från öster! Jag tror vi tar hem den här matchen...


Nu taggar vi arbetsvecka, sportlov!
ge mig engeri!
ge mig kärlek!

Hörs då!

Funderar på att dra igång denna igen...

Efter en långtids frånvaro och arbetande med en annan blogg, funderar jag på att starta om min egen igen. Viss inspiration har jag fått efter att ha läst andras bloggar. Det är faktiskt rätt skönt att skriva av sig lite.

Bloggen denna gång kommer nog handla om allt och inget.. mest för min egen del, men kanske även för eran. Ni får veta lite mer om mig och ev. så får ni ett och annat tips på hur man lever sitt liv eller hur man inte lever sitt liv?! hahaha... hur som helst... mitt liv kommer iallafall att presenteras nu när jag drar igång detta bloggande igen!


För att göra en enkel uppdatering:

Civilstatus: Singel
Ålder: 26
Bor: i fortfarande kvar i Tannefors, men flyttar inom en vecka till nytt...
Jobbar: fortfarande på Lyftet, men byter jobb nu under Mars
Pluggar: Sport Management, på distans i Växjö
Fotboll: Kvar på damlaget i IK Östria Lambohov
Nytt: Fodervärd på heltid åt en jättefin rottis, Pavarotti är hans namn.
Bil: Ford Focus
Snus: Jo, vars...
Gillar: OS!
Ogillar: SNÖHELVETEN!


Aja, för övrigt är jag väldigt trött och orkeslös, oinspirerad och utan energi! Jag behöver lite påfyllnad, hoppas jag kan hitta de någonstans, vet inte vart. Förslag mottages gärna...


Just nu är jag ganska, törstig! Tänkte ta lite cider, men när jag tog flaskan kom jag på att den stått i bilen sen i fredagskväll. Min cider var ett isblock... jag förblir törstig. Vatten kanske funkar...

Vi hörs väl imorn!
Ciao!


RSS 2.0