Vakna tidigt! Bra eller Anus!?

Tja ba, läget?

Nu är det så att klockan snart är 07:15, det är onsdagmorgon och jag har igentligen ställt klockan på 07:30. Känner mig utvilad, fast ändå inte....

....ändå inte kan ju iofs bero på förkylningen, dock har den lagt sig ganska mycket och vem vet jag kanske kan träna vid 11! =)

Idag vakna jag 05:45! Varför då!? Jag har bara legat och stirrat i taket, baby ligger brevid i sängen så det är inte dirket läge att slå på tvn eller nåt sånt. Aspissboring och vaknat tidigt då ju. Även fast det är lite mysigt att ligga brevid och bara mysa... Nu blev jag så galet rastlös, så jag var tvungen att sätta igång datorn, tror inte jag stör henne i skönhetssömnen...hoppas inte iallafall!

Ska iväg till Tokarp och hämta styvmor, hon ska till Sjukan...

Men varför är jag så skadad så jag kan vakna astidigt när jag inte måste och sen ibland nästan försova mig eller iallafall vara helt död när det är dags att gå upp en viss tid, även om tiden är fler timmar senare än vad jag tex. vakna idag.
Jag är galet pigg och direkt när jag vakna idag kände jag att det kommer vara omöjligt att somna om.....IRRITERANDE!

Vad händer mer idag då?
Hmmm.... jag hoppas på att jag kan träna lite vid typ 11, skulle vara så brutalskönt, har värsta abstinensen.... Sen måste jag nog jobba lite...försöka iallafall. Just nu är mitt jobb på Socialen, ganska svårt! Men det gör det hela mycket roligare.... Det kan nog också vara bra om jag lyckas tvätta idag....eller imorn! Vill juh ha rena och fina kläder med mig upp till Umääää! Jippi, vad skoj det ska bli!

Aja...som svar på rubiken...
"Vakna tidigt! Bra eller Anus!?"
Ibland kalasbra! Idag, iallafall lite, anus....

//Tobban...
... är pigg som en lärka, klockan 07:22, en onsdagsmorgon!

Så var det dags igen!

Hej alla....

Jag börjar med att instämma i de kommentarer om att jag skulle inneha världens sämsta imunförsvar. Nu är jag "sjuk" igen! Eller iallafall helt galet genomförkyld. Trist som fan, då det blir avbrott från min träning. Just när jag är igång på allvar, just när resultat börjar komma och man börjar se på mig att jag kroppen ändrar form...

Men vi får hoppas på att förkylningen blir kortvarig och att jag är igång och tränar innan veckan är slut. Fast igentligen är det inte träningen som är viktigast denna vecka, jag vill bli frisk till helgen. Eftersom vi drar iväg till UMEÅ på fredag! Vi ska upp och fira Axelssons 25-års dag! Fett me skoj, ska de bli. Jag pallar dock inte förkylning då, vill vara frisk då jue!

Annars flyter livet på helt underbart, är sjukt nöjd med tillvaron. Även om det finns en del bekymmer runt mig som person. En del tjafs kring fotbollen, inte med laget utan snarare med föreningen. Tror dock att det kommer att lösa sig. Känner mig stark inför den kommande "striden". Det är bara att bita i och visa vad man kan!

Jag vet att jag har rätt denna gång!

Snart är säsongen slut, det är både trist och skoj! En del vet vad jag menar.... Det blir ett par veckor ledigt från fotboll, sen blir de förhoppningsvis nystart och nysatsning...det är här det kommer bli "strid", om nystart och nysatsning. Dock blir vi degaraderade och får nästa år spela i div. 5. Inte som vi tänkt oss, men de kan bli sjukt skoj det med!

Nu ska jag fortsätta njuta i mina "nya" skinsoffor! Bilder kanske kommer vad det lider....
Vill nån köpa min andra soffa! Hör av er...billigt kompispris för en helt okej soffa!

Ev. kommer nytt inlägg inför Umeå resan....annars får ni vänta till nästa vecka, då kommer bilder och en skön berättelse om en rolig helg!

Ses o hörs!

//Tobbe....
... gör vad han kan för att bli frisk från äcklig förkylning!

RSS 2.0