En afton vid ån!

Ikväll blir de grillning vid ån!

Kött, bärs o trevligt sällskap! Detta kan bli väldigt trevligt!

Har badat idag (Svartåfors) = röd!

Imorn ska jag jobba! PALLA!

Kommer nytt inlägg imorn.... iofs beroende på statusen imorn när jag vaknar, det sägs vara utgång i afton med! Sjukt värt!

kram till ALLA!

//Tobban....
.... inte tjock, inte rosa! MEN röd!

Helvetes djävla feber!

Hej där ute i sommarvärmen!

Vill bara skrika ut min ilska över att jag ligger i feber, NU! När det för än gång skull är toppen väder ute....

Jag borde ge mig iväg o bada eller iallafall ligga ute på gräsmattan o få lite färg. Eller kanske umgås med någon...hmm..jaaa...umgås med NÅGON och göra något av det tidigare nämnda!

Men nu ligger jag i soffan, bloggar o glor tvn! Jeffla skoj......NoooooooooT!

Aja..inte mkt  till val har jag heller!

Önskar det var annorlunda!

//Tobban...
... vill att saker var på ett annat sätt ibland!

o vad är en kväll på Skyttecentrum!

Jaaa...den kan vara skittråkig eller helt djävla underbar.... det beror på vilka som är där och vad man hittar på har jag kommit på!

I Lördags, den 19 juli var det dags för mig att ha min (något försenade) 25 års fest! Till kalaset var ett 40 inbjudna, ett 30 tal bjöd upp till dans och dök upp! De möttes av en mor (min) som naturligvis hade planerat ihop en femkamp. Det hela började med lagindelning och så släpptes lagen ut för att genomföra de tre första grenarna, "träffa Tobban", "blindgång" och "strutboll". Jag fick självklart också pröva på, väldigt skoj...

När de tre första grenarna var avklarade väntade en tipspromenad om mig för de tävlande lagen. När de kom tillbaka från promenade var det så dags att börja knåpa på dikt, tal, imitation och sång. Självklart allt tillängat mig, eller de skulle iallafall handla om mig...Sjukt skoj var de! Även om jag inte minns alla...Men ändå!

Danne "ass" Axelsson, stod för maten, grillmästare var i högform och middagen var galet god!

Under kvällen förekom, förutom alla lags presentationer av sina upptåg även en del vid namn utmanna Tobban. Även detta galet skoj....

Men det absolut roligaste med hela kvällen var alla underbara vänner, jag älskar er alla! Min familj är grym och tvekar inte en sekund på att ställa upp när jag ber om ett kalas i present. Finns inget bättre än att få umgås med alla underbara på samma gång! Ni är guld värda alla!

En del av er förtjänar ett extra tack, ni vet vilka ni är....Men försäkerhets skull: Fetgris, Styvis, Bambi, Moffe och momo, Guldkillen, Ass.Danne, BF! Ni förgyllde min kväll lite extra!!!!! Tack så hemskt mycket!

Förövrigt så försöker jag komma in i vardagen igen, det är svårt efter att man kört SprtsCamp! Men men....de hela blir inte lättare av att jag just nu verkligen HATAR mitt jobb! Måste verkligen byta! Förslag mottages gärna!?

Nu äre kaffe och frukt som gäller....måste ligga i för att inte plocka tillbaka de 8 tappade kilona...=)

Vi hörs!

//Tobban...
... borde få nytt smeknamn: Stickan!?

Livet efter SSC!

Hej alla...
... nu är jag tillbaka i verkliga livet igen! Efter en tid i Norrköping, på Stadium Sports Camp!

Stadium Sports Camp blev i år nästan en religös upplevelse för mig! Så sjukt djävla roligt, vilken underbar upplevelse och vilka härliga veckor! Helt galet!

Jag vet inte vad jag ska skriva, så svårt att förklara SSC för någon som aldrig varit där. Men detta år har varit så sjukt djävla skoj, har haft tre helt underbart roliga veckor, tre helt fantastiska grupper och tre välidgt bra tjejer att jobba tillsammans med!

Man är ganska slut efter tre veckor på Campen, så man vill åka hem. Men iår var de första gången som jag verkligen hade kunna samla krafter för att köra en vecka till, ville inte HEM!

Framförallt inte hem till jobbet på hemmet....fy fan!

Jag kan inte skriva mer nu...är trött, måste tagga jobb! Ush!

Kram till alla!

//Tobban...
... måste VERKLIGEN hitta nytt!

RSS 2.0