Efter första veckan, tillbaka till de gamla vanliga ett tag!

Halloj!

Som en del av er säkert märkt har bloggen stått ganska stilla sista tiden. Detta tråkiga faktum beror på att jag har varit i Norrköping en vecka! På stadium Sports Camp! (Sveriges största idrottsläger, med fler deltagare och aktvitetstimmar en vinter-OS! Ball)

Veckan har flutit på riktigt riktigt bra, har haft äldsta tjejerna i min grupp, sjukt roligt! Veckan har absolut innehållit en hel del garv, sena kvällar och tidiga mornar. Den har också innehållit en hel del gång och andra aktiviteter ifrom av motion av olika slag. Eller vad sägs om en timme Nitendo Wii, 45 minuter som höger-/vänterback på ledarmatchen, fotboll i buren eller trampolinhoppning....helt galet va skoj det är att vara på Sports Camp!

Veckan har också innehållit en och annan sån down i humöret, torsdagen var en sådan. 26/6 2008 innebar 1-års dagen sen Martin Weineholms bortgång! Jag minns honom som han var, en underbar vän, kärleksfull far och man, nära till skratt och sjukt bra som tränarkollega! Du är saknad! Hos mig kommer Martin alltid finnas kvar och minnenan från alla våra resor ToR Tallboda, i samband med träningarna i Lambohov ligger när på näthinnan när jag tänker på han. Mycket klokt sades under våra bilresor! Martin kommer alltid bli ihågkommen med KÄRLEK!

Just nu är livet sådat att jag sitter på jobbet, som sagt, ibland måste man landa tillbaka i verkligeheten. Livet skulle vara på tok för enkelt och roligt om man hela tiden fick leva de på Campen! *hahaha*
Har jobb fram till 02 inatt säkert, gillar de inte. Då jag igentligen inte får jobba nattetid för läkaren. Men företaget har lite svårt att lyssna och förstå ibland... aja, bara härda....Imorn är jag ledig, eller "ledig". Det bli gymet på förmiddagen, sen blir de tvätten och sen blir de häng med världens bästa BF. Hur värt är inte de då...så säg! Asnice!

Resten av veckan ser ut:
Tisdag 07-11 (sen kan bli en sväng till Norrköping)
Onsdag 13-00
Torsdag 21-03
Fredag & Lördag blir de ev. Göteborg eller så blir de slapp för att sen bege mig tillbaka till Norrköping för två nya veckor....!

Hur skoj som helst!
Inbjudningskorten till 25-årsfesten ska vara på gång ut till de bjudna!
De kommer bli ett rätt värt PARTIE!

//Tobban...
... drömmer om annat lite då o då!

Glad (djävla) Midsommar dåååhh!

Nu är det 1,5 timme kvar....
... till alla andra börjar bli så smått på lyset. Sitter med sillen och nubben och sjunger härligt snapsvisor som blir mer och mer otydlig ju fler man sjunger. (eller juh mer man dricker)!

Själv har jag 1,5 timme kvar till jag ska börja jobba.... FUCK IT! Jobbar till 09:00 imorn bitti....så jeffla tråkigt, men som sagts tidigare. Jag tjänar bra med pengar och jag vaknar förhoppningsvis upp utan huvudvärk imorn. De kan juh vara bra.... eller nåt!

Kommer sakna JohnJohns skinsoffa iår.... enligt tradition däckar jag där i. Tre år i rad! Aja...får vänta!

Städa klart här hemma då! Duscha och packa väskan, för här ska jobbas....!

Vi hörs då!

//Tobban...
.... undrar vart den utlovade lönen tagit vägen!?

Då var det snart dags!

... Imorn är det midsommar, för min del blir det ett udda midsommarfirande iår! Det blir inget råsupa och totaldäcka på skinsoffan på Johns land, efter att man spelat volleyboll, klätt stången, badat och käkat sil och anndra godheter!

NEJ, iår firar jag midsommar på Råberga! Alltså, jag jobbar. Börjar 14:00 imorn och jobbar till 09 på lördag! Ett spännande men kanske framförallt tråkigt sätt att fira midsommar! Jag får väl sitta på jobbet och ringa runt till alla nära och kära för att höra när de blir fulla så kanske jag får nån känsla av det är midsommar. Dock är det absolut värsta av allt att det troligtvis inte är några ungdomar på hemmet! Vilket kommer vara så dunderpissigt och sitta där då! Men men, får juh ganska bra med pengar för att jag jobbar. Får försöka tagga igång mig själv med hjälp av den moroten iallafall!

Men sen, när det arbetspasset är klart, slipper jag behandlingshemmet på lite över en vecka....För på lördagkväll, bär det av till Norrköping och StadiumSportsCamp! Fuck o shit så jeffla roligt det ska bli, i år blir de tre veckor på Campen. Lätt Bästa!

Det är jag helt sjukt taggad inför!

Annars är det mest fotboll och jobb för min del!
Dock är EM, typ slut för min del. Finns väl kanske några roliga matcher kvar att se...men men!

//Tobbe...
....får inte nog! Rätt värt!

I Onsdags....

.... Fyllde jag 25!

För mig är födelsedagar ganska överskattat, visst det är skoj att få presenter och träffa familj, vänner och bekanta. Men det behöver inte vara något märkvärdigt. (Förutom när det är dags för fest, då blir de åka av=) )

Men åter till min 25års dag, den började tidigt. Första gratulationen kom 00:01, rätt cool! Rätt söt!

Sen drog de igång runt 07:00 och samtal och sms ramlade in i jämt tempo under hela dagen...Sorry alla er jag inte hunnit tacka än...så..TACK!

Tro de eller ej, men jag hade faktiskt tvättstugan under förmiddagen, ett perfekt sätt att göra födelsedagen till en helt vanlig dag. Därefter ville mormor och morfar fira mig så jag åkte dit, fick fika, tårta och deras present bestod av ett presentkort på lokalhyran inför 25 års festen! Nice Nice!

Sen bar det av ut till Far och familjen! Där ute blev de som vanligt mkt fika, inte lustigt jag ser ut som jag gör =)! Presenten där var fantasifull och välkommen. 1000 kronor, kommer väl tillpass nu när det snart är sommar!

När jag fika färdigt och blivit om möjlit lite fetare så var det absolut hög tid att tagga match! Motståndet var Borens IK, serieledarna. Våra förutsättningar var inte de bästa alls. Men vi gör en kanonmatch, poäng och bragd var inte långt borta...men tyvärr blev det förlust med 3-1. Ett resultat som är lite i överkant....tyvärr. Det är juh poängen som räknas, även om jag var sjukt nöjd med spelet mina kära tjejer presterade!

Men nu till det jag tänkt skriva om i dagens inlägg....
... det som hände efter matchen.

Som vanligt var det samling i omklädningsrummet efter match, jag talade om att jag var nöjd med insatsen...kanske den bästa presenten jag kunde få! (förutom poäng då...men men jag var nöjd ändå). Då slog dom till....

Icka blev lagets taleskvinna och läste upp en enormt fint brev, blev tårögd....till en början.... i slutet av brevet började jag dock tjuta. Försökte hålla emot. Men de gick inte...det visade det sig att de tillsammans med några andra börjat samla in pengar till en fotbollsresa, till LIVERPOOL! Helt galet! OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ ! Men det är inte slut där..... Icka och Kiwi hade även tränat in låten "You´ll never walk alone", Ickas bror spela gura och jag bara stod och lyssna. Såg säkert helt chockad ut! Helt sjukt va fina alla är! Laget är bästa! Me love!

Helt klart den finaste present jag någonsin fått....!

Så med andra ord. Min 25 års dag blev svinbra...o faktiskt ganska märkvärdig om jag själv får bestämma! Underbart att få spendera kvällen med laget hihi...Me like bigtime!

//Tobbe
... är halvvägs till 50!

Dags att dela med sig lite...

Det är söndagkväll...

Klockan är runt 23!

Helgen har passerat, varit en ganska trevlig helg. I Fredagskväll var jag ute med jobbet, roligaste arbetskamraterna. Många av dem blev jättefulla, så även jag.... jeffle blomlåda på Drottningbro! =) Gick rakt in i den, höll på att tappa mobilen i ån och så fick big pain i min armbåge!

I lördags var jag dock pigg, var uppe med tuppen. Tog ett varv på gymet för att sen ligga i solen o gasa en timme. Därefter var det dags för match. Förlust och här på bloggen skriver jag inte mer om den...
Efter matchen blev de en lugn hemmakväll och när jag väl lagt mig i säng, sakta sakta börjat somna in så...

Jag gillart, vet inte vad jag skulle göra utan de! Så sjukt roligt och mysigt, så lätt att somna efter! Mår så bra!

Idag har jag städat, gymat, klippt håret på Krikka, kollat på fotboll i solen, kollat på fotboll framför tvn och så har jag bara slappat här i soffan! Rätt slapp ibland, helt okej och djävligt skönt....

Veckan som passerade innan helgen, var rätt blandad. Riktiga lågvatten märken...tack som fan för allt stöd! De var sjukt viktigt! Ni som känner er träffade ta åt er! Det fanns även en hel del höjdpunkter...tisdagen! o Så lite annat skoj... En bra vecka!

Veckan som väntar på mig är rätt lugn, de blir nog en hel del jobb! Två matcher, en av träningskaraktär och en seriematch på fredag! "Du gamla, du fria..." Lördagen bjuder sen på AB-bal och vem vet lite fest kanske?!

Vi hörs mina kära läsare!

//Tobban...
...njuter av solen och värmen varje sekund!

RSS 2.0