Den underbara Östria helgen fortsatte!

Som jag sa, var lördagen en underbar dag för oss Östriaiter!

Det fortsatte även under söndagen. B-laget matchade hemma i "grytan" motståndet stod Eneby för.
Själv var jag lite nervös inför avspark, men en väldigt fokuserad samling och en bra uppvärmning gjorde att fjärliarna i magen blev något färre.

Det tog 2 minuter, så hade vi tagit ledningen, efter 17 minuter hade vi ledningen med 3-0!

Slutresultatet skrevs tillsist till 8-2!

Svårt o förstå, men starka är vi... När de väl funkar!

Nu ska jag vara ledig en hel dag, bara ta de lungt o slappa. Resten av veckan kommer vara fullspäckad....men de är juh me skoj...!

So.... how you doing!

//tobbe

IK ÖSTRIA LAMBOHOV

Idag var en bra dag för oss som älskar IK ÖSTRIA LAMBOHOV!

Jag jobbade igår, men som en del vet har jag ett ganska fritt arbete, så jag tog med mig en av de boende och begav mig till Motala för att slå mig ner på Idrottsparken och studera DM-Finaler i fotboll.

Vi kom till Motala lagom till avspark i matchen Mjölby AI- LKPG Kenty DFF (flickor 15). En bra flickmatch, kul och titta på....

Därefter var de så dags. Vårat Junior lag, eller pojkar 16 som de hette för dagen, entrade arenan.  En fockuserad uppvärmning la en bra grund till en underbar insats. Efter en välspelad match stod till slut våra grabbs som distriktsmästare.

Åtvidabergs FF - IK Östria Lambohov
2-4

Dessutom så var vårat A-lag på hugget hemma i Lambot, där på i Grytan spöa upp Grimsås, slutresultatet i den matchen skrevs:

IK Östria Lambohov - Grimsås
2-1

När jag sedan jobbat färdigt, klockan 18:00 reste jag på min snabba cykel till mor, där jag tracka broshan Sebbe en stund.

Sen blev de att dra till Jima för bärs, sällskapsspel och utgång! Satan vilken rolig afton! röjet på BK var grmt skoj!


Nu sitter jag hemma o studerar Karro Klyft i fullflärd på väg att återigen krossa allt motstånd. Ungefär vad jag hoppas att B-laget kan göra i eftermiddag då vi möter Eneby i "grytan".
Lambot är stället ni ska vara på i eftermiddag!

Nedan kommer bilder ifrån gårdagens DM-final:






Nu ska jag ladda för match!
Vi hörs!
so long suckers!
//Tobbe

Väldigt mycket att göra!

hmmm...Tisdagens dygnspass, blev tyvärr de jobbigaste jag varit med om på länge. Mådde inte bra alls....sov inte en sekund och hela natten blev full med slagsmål, vandalisering och brottningsmatcher...det var upploppsstämning på hemmet....

Men Men, det har lugnat ner sig...Jag har dock jobbat mer eller mindre hela tiden och onsdagens match i Kisa slutade 1-1, knappt godkännt...

Nu har mitt schema ändrats inför helgen....Vilket jag kan tycka är skönt, då jag får en ledig lördagkväll!

Fredag: jobb från 23
Lördag: jobbar fram till 17
Söndag: Match mot Eneby hemma på "grytan", därefter jobb fram till nån gång på eftermiddagen på Måndag!

Aja..de var de..nu ska jag nog lägga mig i sängen en stund innan de blir jobb...

Over and out

//Tobbs

WTF, jag ska nog inte vara bloggare =)!

Nu är de ungefär en vecka sen jag skrev sist o det är juh fruktansvärt illa av mig!

Tänker inte köra nån dagsbeskrivning av de dagar jag inte bloggat på, utan bara konstatera att jag jobbade nästan 75 timmar förra veckan. Lördag-lördag, där har ni förklaring till att jag inte bloggat.

Är ganska trött och något sliten efter denna moster vecka....dock väntar ytterligare en tuff vecka med fullspäckat schema, denna vecka är det dock lite andra uppdrag än bara Pandion.

Veckans schema!

Måndag: P-möte fm, slapp em, träning/juniormatch kväll
Tisdag: Går på mitt första dygnspass på Padion
Onsdag: Kliver av 10, börjar Sätravallen 10,30-15, match i Kisa kvällen
Torsdag: 8:30 börjar Sätravallen jobbar till 15. 18:30 presentation av mitt Ex-arbete i Norrköping
Fredag: sovmorgon, jobb 14-02
Lördag: se fredag
Söndag: sovmorgon, match i Lambot - avspark 15:00 (be there!). efter matchen jobb till 00!

Så ni kanske förstår om jag inte denna vecka bloggar så mycket. Dock blir de pengar in o som ni ser inte särskillt mkt pengar ut!

Hör av er om ni ser en lucka där ni vill ses...annars får ni vänta...hihi

Puss o kram o nyp i stjärten

//Tobbo

Tisdag natt, snart är jobbet klart för denna dag!

Hej alla glad och alla ni andra me är klart!

Nu har klockan slagit 01:15 och jag sitter kvar på jobbet, som ni märker är de så sjukt lungt här så jag har till och med tid att skriva lite på bloggen!

Denna dag på jobbet har varit relativt trevlig, det mesta har funkat väl och nu när de var dags för läggning så funkade allt underbart bra....iallafall än så länge...jag har dock inte åkt hem än... allt kan hände på 40 minuter!

Jag är förtillfället pigg som en nötkärna, men på något sätt längtar jag efter min säng...

Det är förövrigt fler saker jag ibland kommer på att saknar....bland annat min födelsedag...asså jag har juh fyllt, men jag har inte blivit firad än....iallafall inte av familjen på pappas sida...hmm...men de är som de brukar vara, eller som de har varit de senaste åren...jag firas i början av september...(för er som inte vet, eller inte minns så fyller jag juh år den 11 juni)

Aja...ibland saknar jag vissa av mina vänner, saknar att umgås med dem, saknar att garva, snacka skit eller snacka viktiga saker me för den delen....

Just nu saknar jag MR J! Skåningen....Jenza, de lilla mongot....Måste fan till Malmö för att träffa han...o de är snart...

Jag måste även se till att umgås mer med folk, jag är för djävla dålig på de...tar mig inte iväg nånstans. Måste bättra mig...så ni som saknar mig..hör av er, tjata på mig... jag lovar jag ska försöka...hahaha

aja..en sista runda i huset blir de nu...måste säkerställa att allt är så lungt som de verkar...äre de, så kanske de är så väl att jag kan åka hem o slänga mig i bingen o glo tv.... haha

Slepp najs fågelbajs
//Tobbs

Vars är "grytans" uppvärmningsunderhållning...

....jo...i Holland


http://users.pandora.be/zob/


Kolla hela Klippet....

Jag vill ha dessa till IKÖL´s nästa B-lags match i "grytan" i Lambot....

Vi hörs...!

varför inte skriva lite i förväg...

kom på nu när jag ligger här att man kan juh faktiskt skriva lite i förväg....dock blir de juh två inlägg, skrivna och publicerade typ direkt efter varandra....men de kan juh vara skoj...eller nåt...hahaha

Imorn tänkte jag vara barnvakt, far är borta o jobbar o styvmor jobbar morgon...små syskon som behöver frukost o syskon som har sin sista vecka på sommarlovet....vilket på nåt lustigt sätt gjort att jag känner att jag ska ställa upp med lite morgonsysslor med syskonen....o så har de blivit...

Klockan 11 är de dock slut på barnvaktandet och jag ska  iväg till jobbet...

Tisdag = jobb 12:00-02:00 (hoppas jag)
Onsdag= se tisdag


kanske skriver innan torsdag...då får ni veta vad som händer då...hahaha

nu är de sovställning som gäller....
Nån som ska klia min rygg nu innan jag somnar...neee...tänkte väl de, aldrig fel att fråga dock!

Var f*n är toan igentligen?



Bjuder på en rolig bild....! =) mest för att jag ska få skratta lite till innan sovdags!

Natti// Bias

bara för att jag är en seg bloggare...

... så kommer som vanligt en kortare genomgång om vad som hänt i mitt lilla liv sen sist...

... sist jag skrev, var de fredag, tror jag...=)

Idag är de måndag och man skulle kunna tro att de inte finns så mkt att skriva om men ack o ve....är nog så illa att jag får ligga kvar här i sängen ett par timmar till innan jag kommer i sovande tillstånd!

I Fredags hände inte så himla mycket, jag var som sagt rätt slapp o så drog jag o lillebror Teodor iväg för att studera IK Östrias damlag. Mycket intressant ska sägas...seger till dom med 1-0! Starkt brudar!

Lördag = Jobb 12:00- 02:00
en väldigt trevlig afton! Alla barn skötte sig toppen och tiden nästan flög iväg! Vi glodde film, slappa och hade almänt trevligt...somna rätt sent när jag kom hem. För att under söndagen gå upp relativt tidigt för att lämna tillbaka den lånade bilen.

Därefter var jag allmänt passiv och slappade fram till matchsamling, 15:00 Klubbis i Lambot...söndagens match skulle spelas mot Söderköping i lilla gemytliga Sörping.

Mer om matchen behöver jag nog inte skriva här, då vår insats mot de ända lag i hela världen som fortfarande använder sig av 1970-talets Engelska fotbollstaktik. "Boll till mittback, långboll upp på forward, vinn första boll, kriga om andra boll ut på kant, bryt in i planen/slå inlägg o avslut....förövrigt kanske den tråkigaste taktisken som någonsin utspelat sig på spelplanen för de gröna fältens schak. Tyvärr var Sörping taktik mot oss denna dag framgångrik, eller var de vår insats som var under all kritik och djävligt dålig. Jag tror de kan vara en blandning.

O de var inte vacker fotboll nånstans denna dag...förlust 2-1 och ni kan mellan raderna skönja en viss bitterhet, aggression och besvikelse...!

Direkt efter Sörpingmatchen så bar de av till jobbet igen...för att avsluta denna dag med ett arbetspass till 02! Dock blev de inte som vi tänkt oss, då ett antal incidenter följde på varandra och jag var hemma först klockan 04:15. Därefter tog de ett tag innan jag lyckades varva ner och komma till ro...sista gången jag kollade på klockan hade den passerat 05...

08:30 ringer telefonen....JOBBET! "översvämmning i källaren, kan du komma o ta hand om den...!?" sa rösten i andra änden....en trött Tobbe svara:
- "Visst ge mig två timmar så är jag där"....10:30 var jag där för att sedan under tre timmar damsuga golvet i källaren, med hjälp av en vattendamsugare =) mkt skoj.....hmmm...or NOT!

Kvällen avslutade jag sedan på gemytliga Sätravallen, mitt smultronställe i vardagen. Framförallt när jobbet handlar om att vara processledare för grupper på teambanan....

hemma kring 20:30 för att  tillslut hamna här med datorn i knät...i liggande ställning...hihi

so long lovers....// Tobbs minns, Tobbs saknar o Tobbs vill göra nåt....

Kollo v. 32! Shit va kul!

Så...

Jag är hemkommen, jag lever om dock knappt!

Jag har haft en helt underbar vecka!

Tänk er:
Undebart go och snälla ungar, underbart väder (nästan varje dag), asgod mat, underbar miljö, volleyboll, frisbee, kubb, brännboll, bad, kanot, minigolf, tipspromenad, grillning och sist men inte minst helt underbara ledarkamrater!

Mattias - stabil ledare, vilken jag hade ansvar för hela veckan tillsammans med!
Emma - Hanna - Ammi - Sara - Malin -  Matilda - ett gäng helt underbara ledare med stort hjärta för barnen. Ni har gjort en underbar insats denna vecka! Grymma är ni!

Denna kollovecka har fungerat utan större motgångar, från start i måndags till slut i igår så har allt rullat. Dock blir man lite irriterad när man kommer ut till ett kollo. Man ska ha hand om 16 ungar och på plats finns istort sätt inga leksaker, inga sällskapsspel, inte ens en kortlek. Som tur är så är man juh stabil och löser situationerna som dyker upp och som sagt mycket tack vädret så har livet på kollot i Sätravallen varit ett underbart liv!

Nu är det fredag eftermiddag, idag har jag enbart varit iväg och gjort enklare ärenden, på idrottens hus och på stan. Sen har jag istortsätt enbart häckat framför datorn - TVn - Playstation. Mycket trevlig dag!

Nu när kvällen börjar närma sig börjar man fundera över vad man igentligen ska hitta på!

Hmmm....ringa nån...aja..de kan juh funka, men vad vill jag hitta på då!? Vad ska jag föreslå....vet ej...

kan bli så att jag tar bilen och drar till lambot för att studera IK ÖLs damlag.....de kan bli skoj...!

Chipp och Hej...Vi hörs...

kram hej!

Söndag - 23:19

Tja alla!

Nu är de söndag, snart måndag!

Imorn ska jag iväg till Sätravallen, kollodags! *jippi*

Ska bli hur kul som helst, bra väder, bra ledare, god mat, bad, lekar, fotboll, volleyboll och förhoppningsvis bra och schyssta ungar!

Känner på mig att en toppen vecka är påväg!
(tack Pang för din omtanke, den uppskattas)

Min förhoppning är att jag under veckan, via bloggen ska förmedla min fysiska- likväl psykiskastatus! Kanske får ni lite bilder me....

Sleep najs....fågelbajs!

//Mr T

Oj...nemen...en vecka sen sist...hihi...

Förlåt! Ja Jag erkänner, jag har varit fruktansvärt dålig på de här senaste tiden....

Jag tycker juh själv att de är rätt skoj att vara här och skriva, men ibland bara glömmer jag bort...hihi

Ska åter igen försöka göra ett snabbt försök till att återberätta mina dagar...Det är juh nästa en vecka sen sist...så ni får ha överseende med att vissa luckor i historier kan förekomma samt att jag kan ha glömt viktiga detaljer! Känner ni er orättvisst behandlade, hör då av er så ska vi nog kunna fixa till bekymmren som uppstått!


Tisdag

Just ja... Det var den dagen, då jag tog med mig lillebror Sebb och satte mig i en bil. För att åka de 30 milen till Gbg för att gå på anställningsintervju åt TelenorXpress. Intervjuerna gick hyfsat, kunde dock konstatera mitt under intervju nr ett att jag är en otroligt dålig lögnare. Detta fenomen är i många situationer väldigt bra, i andra inte lika bra...hade gärna sett att jag kunnat "ljuga" lite. Då hade nog detta jobb blivit mitt. Även om jag inte är helt hundra på om det är det jobbet jag vill ha... *haha*! Aja...när intervjuerna var klara, gick jag fint ut till Sebb som satt fint i bilen och väntade. Därefter starta jag motorn och reste sen de 30 milen tillbaka till Linköping. Direkt bar det av till Lambot för att studera höstpremiären mot Gullringen, en match som vi förövrigt vann med 2-0!

Mycket viktigt

IK Östria Lambohov - Gullringen
2-0




Onsdag

Hmm....vad hände i onsdags....vänta måste kolla....



Just ja...haha....de var juh dagen då det bar iväg mot Ödeshög och Sjöstads fotbollsgolf!
Detta mina vänner får ni inte missa, detta måste upplevas minst en gång om året!

Fy fan va roligt..

Jag, Danne A, Jimmy L, Krikka H och lillebror Tedda!
Det var vi som ingick i dagens lineup...

precis som när jag återberättar minigolf så kan jag väl säga att jag kom sist....haha...

Nej..vänta de gjorde juh Tedda (han är dock bara 11 år gammal..)


Torsdag

Det var dagen då jag hade två träningspass...

12-14 Talanggruppen

18-1930 IK Ö/L seniortrupp

aja...mkt mer gjorde jag inte....satt hemma o slappa, kanske drack en öl eller två me...=)


Fredag

Hmmm, hyfsat slapp morgon!

12:00 Började jobba - Pandion Omsorg AB

tog med en av de boende ut till Sätravallen där vi spenderade ett dygn....


Lördag

Jobba som sagt....

12:00 gick av mitt pass, samt att samling inför borta matchen mot Vimmerby....
Bussresa ner till Småland, där Vimmerby stod för dagens motstånd.... och vilket motstånd sen...eller var de vi som inte bjöd upp!
Avgör själva... 2-0 till Vimmerby efter 3,30 av matchen....

aja...matchen slutatde 4-0 och vi kunde enkelt konstatera att vi gjort vår sämsta insats i år!

Vi åkte hem och jag drog igång bärsen, näripå omgående...Utgång och röj på BK!
Mycket Uppskattat!


Söndag....

hmm...halva dan har gått och hag inte gjort nått än.....


Där har ni...mer inlägg kommer....haha

//Puss o kram o nyp i stjärten..




RSS 2.0