fredagkväll, på jobbet!

... helvete vad tiden går fort ibland!
... vare sig man har kul eller inte...

Denna vecka har bara flugit iväg, känns som jag låg i soffan hemma o skrev förra inlägget i typ förrgår. Men så var de juh inte....haha

Vad har jag gjort i veckan då.... det är det inte många som vet, knappt jag heller.Jag har jobbat lite....dvs. Tisdagkväll, torsdag fm och nu hela fredagen. Slutar imorn klockan 09!

Jag har haft tre fotbollsträningar, måndag (sent som fan) onsdag (underbar tid) och så igår....hade lovat tjejerna att jag skulle vara med på gårdagenspass. Men min status var inte den bästa, efter en sömnlös natt med mycket tankar....samt att de var juh faktiskt jämna par så vem skulle jag då köra med...hahaha...skönt o kunna köra med den!

Idag har varit en givande dag, har haft planeringsdag med jobbet. Jobbat om regler och handlingsplaner, för en gångs skull. Kanske kan bli lite ordning här på hemmet....

Jag har förövrigt sökt nytt jobb, i Norrköping, på SISU! Utbildningskonsulent, ansökningstiden gick ut idag så nu är det bara att vänta...tror jag borde ha chans att få tjänsten. Har juh ändå varit i den världen en stund.... dem vet juh vem jag är om man säger så.... Hålla alla era tummar för mig....=)

Så...helgen då....vad är de med den...

Jag är juh som sagt ledig från allt jobb,from. lördagmorgon 09 till och med tisdag klockan 14...=) tjoho...!
Imorn bär det av till konstgräset, IK ÖLs A-lag herrar spelar mot Katrineholms SK...ska bli skoj o se...
1420 är det innebandy och sen hoppas jag innerligt att det är Bärs! Det är nämligen så att denna helg är den ända helgen på mkt länge som jag kan tänka mig att gå ut o festa. Sedan börjar nämligen våra träningsmatcher på söndagar och då vet juh alla att det inte är någon alkohol för lilla Tobbe! Seriös som jag är....

Söndag blir en  riktig slappis dag, kanske att pappa med familj kommer förbi på fika. De har juh faktiskt inte varit hemma hos mig än....jag flytta juh bara in i november så varför stressa...hahaha....hahaha....!

Nu ska jag slita vidare på jobbet...ha en trevlig fredagkväll mina vänner!

//Tobbe...
... vill bärsa imorn annars kanske de blir filmkväll....eller?

Söndagkväll!

... vad passar bättre än summering av helgen!



Fredagen tillbringade jag på jobbet, dagen började med personalmötet. Alltid trevligt att sitta ner och snacka lite med arbetskamraterna. Efter P-mötet hade jag två timmar ledigt innan jag skulle börja mitt pass. Jag jobbade sedan hela kvällen. Ett arbetspass som gick rätt bra, trots att jag var fruktansvärt trött. Kom hem vid 01 ungefär. Dog nästan direkt i soffan.

Lördagen var som vanligt en ganska uppbokad dag. Den började med innebandy, 1140. Så jag hade en lugnstart, vilket var välbehövligt inför matchen. Serieledarna stod för motståndet, duktiga är dom. Men vi är tydligen bättre... på tre mötet har vi nu två segrar och en oavgjord!  Denna gång blev det en ordentlig genomkörare, fan va vi fick kämpa och slita. Två avbytare hade vi bara så tre av våra kämpar spelade non-stop! Väldigt stort gjort! Själv var jag fruktansvärt trött och väldigt förkyld. gick tungt tungt....men jag genomförde matchen! 3-2 blev det förövrigt!

Efter innebandy, så var jag välförtjänt en långdusch och slappis i omklädningsrummet! Matlåda hade jag med mig, för det vara nämligen inte långt kvar till dagens höjdpunkt, fotbollsträningen!
Det var en slappträning, med inriktning på att ha väldigt skoj. Lek som uppvärmning, sen spela vi fotbollstennis! Måste säga att det var längesedan jag skrattade så mycket på samma gång, väldigt roligt! När vi sen latjat färdigt, så avsluta vi träningen med ungefär 40 min spel. Denna gång såsom förra så var det ordentligt tempo och väldigt bra spel!

Lördagkväll.... Tosses 25 års PARTIE! Samling hos Jimpan, såg slutet på Liverpoolmatchen. Spelade lite WII och knäckte ett par innan vi prommenera bort till kalaset. Smörgåstårta bjöds det på. Sen var det bara att blåsa ur bärsen i sällskap av kära vänner och Melodifestivalen på tvn! Vet inte om jag gillar denna cirkus, men de var väl ganska soft och glo på!  När vi sen tömt bärsen så satte vi oss i taxin för att rulla ner på stan och sätta igång röjet.

De var köbildning, lång sådan med.....ush va tråkigt tänker ni nog då....men då har ni inte stått i kö tillsammans med Jimpan på partyhumör. Fan va skoj jag hade i kön.....sen var har han fruktansvärt kissnödig och det gjorde juh det hela mycket mycket roligtare...

Väl inne på BK kunde vi bara konstatera att vi inte var ensama, Hade nog inte räknat med det, men shit va mycket folk det var...och shit va roligt! Hela kvällen var perffa! Alkoholnivån på mig blev inte för hög, trots en ganska stor förtäring av alkoholhaltigdryck! Denna kväll var verkligen VÄRD!

Söndagen....jag vad ska man säga om den....Den började iallafall med att jag vaknade upp med solen i ögonen och spilld mjök överallt..... Det är faktiskt sant....jag är inte största Lasse W freaket! Btw, undrar va Patrik Isaksson tycker om Melodifestivalens löfte...=) När jag väl torkat bort mjölken från golvet, blev de duschen och sen dra till Krikk för att hämta med honom till konstgräset i Ryd. Karle träningsspela mot Målilla! Skoj match, Karle vinst! Därefter visade det sig att LFC träningsspela mot Kentys juniorer, så v blev kvar. Såg även denna match, en väldigt bra match! Väldigt skoj att se, dock blev jag väldigt besviken på Kentygrabbarna som stundtals bar sig åt som ett gäng riktigt idioter! Men men...de är juh inte så gamla!

När jag sedan kom hem, så har jag legat här hemma i soffan....väldigt skönt! Reste på mig en stund förrut, lagade söndagsmiddagen. Kyckling, ris och currysås...gud va gott! Inte illa av mig!

Det är väldigt underhållande fotboll på tvn även denna söndag...tänk va värt! Nyss vare världsklasspel från Barca och nu är det Real som ska få underhålla mig!

So long..vi hörs...


//Tåbban...
.... bara älskar sånna här söndagar


Kritik och fallande läsarsiffror....

Hej kära bloggläsare!

Jag vill bara informera er alla om att jag tar åt mig av den kritik som senaste tiden riktats mot mig som bloggskrivare! Jag kommer bli mer frekvent och skriva roligare inlägg, dvs. inte upprepa mig så mycket!

Läsarsiffrorna sjunker och jag har förståelse för detta! Skärpning kommer att ske från min sida och jag förutsätter att många av mina "stammisar" då återkommer!

Just nu blir det inte roligare än så här! Imorn eller på söndag kommer ett väldigt trevligt inlägg från en förhoppninsvis bakfull kille!

So long...

//Tobbe....
.... vill bara hem till soffan!

nu är de såhär va...

... just de o hör sen!

Det är onsdag, i vanligafall en ledig dag för mig. Dock är det sportlov och jag skulle jobbat istället för att närvara på träningen ikväll.

Jag var uppe tidigt idag, har inte sovit så värts bra de senaste nätterna då jag kännt mig småkrasslig ett par dar. Nu har dock skiten slagit till och jag ligger hemma i soffan. Tycker väldigt synd om mig själv då jag hellre jobbat än legat här och varit sjuk!

Idag har jag varit väldigt duktig! Har fixat världens avtal till damlaget, riktigt stolt är jag!

Så vad händer mer i veckan, det vet jag inte...hmm...imorn är jag ledig (troligvis sjuk), på fredag kanske jag jobbar, på lördag är det innebandy, träning och Toses 25 års fest..=) Mycket kul ska de bli!

Sen behöver jag en ny dator, denna dator är väldigt mystisk och inget av försöken jag hittils gjort för att försöka fixa har hjälpt.... Billigt, bra o bärbart är min riktlinjer inför ny dator.

Nu ska jag nog försöka sova lite...blir frisk kanske...!

Vi hörs då....

//Tobban...
... vill verkligen inte ligga sjuk
!

Söndag!

Hmmm...denna vecka har gått jättefort.

Jag har jobbat massor närmare 70 timmar, hur fan gick de till. Samtidigt har jag lagt närmare 20 timmar på fotbollen.  Det är väl en väldanstur att man är singel, annars hade man nog blivit de efter en sån här vecka...

Dock kanske de är så att man prioriterar annorlunda om man nu inte skulle vara singel..=) eller!

Igår var min lediga dag, men de var inte alls läge att ta de lungt...

upp 07:00!
08:00 på plats i fotbollshallen för att se lillebror spela cup
sen blev det jobb en stund, innan jag drog till Collegium för innebandy match. Missa dock första minutrarna av matchen då jag helt fått för mig att matchen börja 20 min senare än vad den igentilgen gjorde. Dock hade de väl inte spelat någon större roll så jag ändå kom direkt från jobbet....
Efter innebandyn, ner på stan, systemet, köpa present och sen jobba lite till innan jag drog iväg på fotbollsträningen. Det var klart den bästa träningen på väldigt länge, taggade tjejer och grymt tempo. Tror lekarna i början gjorde sussen....

Direkt efter träningen hem till Nicke, bärs o skitsnack som uppladdning inför kvällen hockeymatch... Väldans trevligt. Middag i resturangen, sen blev de bärs, bärs o bärs....jag blev rätt full. Tog mig hemåt ganska tidigt, var väldigt trött och så har jag beredskapen idag. Det är btw, mitt sista beredskapspass någonsin...så djävla skönt.

Är just i språng på väg till jobbet, ska göra ett par timmar idag med ...

Ush o fy pyton! jag som ville köpa damsugare idag..=)

Nästa vecka blir de mindre jobb de ska bli så skönt!

//Tobbe...
... din vän i etern!

Uppladdning är i full gång!

Torsdagkväll!

Sitter hemma i soffan med datorn iknät, laddar för fullt här hemma!
Idag är tanken att jag ska vara med på boxpasset med fotbollslaget!

Håll tummarna för mig....!
.... så jag inte omkommer under passet idag!

Imorn äre enbart P-möte på jobbet, inge mer jobb hoppas jag på! Jag har beredskapen, men jag hoppas jag slipper in...jag är för sliten...har jobbat för mycket...

Jag återkommer med ett par välvalda ord efter passet, antingen idag eller imorn...

kram på alla...

//Tobbe...
.... det var en år sen o de det är Alla Hjärtans Dag idag!

ooohhhh....jag vill ha nytt....

efter en liten paus i bloggandet är jag återigen igång, helgen är inte så himla mycket att skriva om. Små små intressant händelser gör väl ändå att helgen för mig ändå blev värdefull, väldigt värdefull. Hade beredskapen på jobbet hela helgen, så de blev inge party!

Idag väntar ett monsterpass på jobbet......12 till 00! Skönt!

har jobbat exakt 12 dagar i rad innan dagens pass....*buhu* och imorn jobbar o på torsdag o på fredag....det blir...12,13,14,15, 16 dagar i rad. Har beredskapen hela fredagen och så hela söndagen....ahhh...löneunderlaget ska in på fredag. Kan nog bli lite cash in även denna månad...skönt!

Dock är jag fruktansvärt trött på jobbet! Gillar inte alls att gå dit, just nu. Missförstå mig rätt, jag älskar mina arbetsuppgifter. Diggar att umgås med de boende, men hatar det som ledningen och cheferna håller på med. Nya scheman hit...nästa dag nytt schema igen...nya intstruktioner....nya schema.... just ja...Sportlov, de kommer vi på nu...boka resa o åk...ni har x antal tusen...ahhh...säkert att de funkar med bara ett par dagar kvar till Sportlovet...ne fy för fan...ge mig nytt jobb! Vad som helst, helst inom idrotten....ge mig nåt skoj att göra...!

Det är en oändlig tur att man har fotbollslaget, en stund till avkoppling, bara stänga av alla känslor kopplade till jobbet och njuta av det som kommit att bli det bästa i mitt liv för stunden. Hoppas verkligen att det fortsätter så....Finns så mycket bra med fotbollen, just nu... det lär fortsätta så här...

Fan hinner inte skriva mer..måste löpa...ohhh..jag som hatar att springa..=)

//Tobbe....
..... springer redan till jobbet! eller från jobbet...minns inte rikitigt


.....13 timmar senare....

Tja!

... som det går att läsa i det tidigare blogginlägget, så var det dags för P-möte idag.... mötet var tungt, de var jobbigt, svåra grejer disskuterades. Nytt schema igen..hoppas verkligen det blir som de sagts nu...de skulle innebära, jobb måndag fm, tisdag kväll och fre fm till att börja med. Sen får jag plocka extrapass innan vi sätter in timvikarier... Skulle för din del bli perfekt! Men sån tur lär jag väl inte ha...

Inte heller blev väl eftermiddagen och kvällen så djävla bra den heller... asså de gick väl bra...men fan....när P-mötet var slut så var helt plötsligt all personal borta....där stod jag kvar...o bah..JAHOPP....de är väl bara börja jobba....jag stod inte på schema utan hade beredskap....så de var bara att rätta in sig i leden! Rörigt och själv...Mycket på samma gång och fruktansvärt hungrig...Men som vanligt så löser man de...allt blir bra...Kan juh de här nu... haha... soft...!

När klockan sen blev 1930! FICK JAG GÅ HEM! Underbart...ligger nu i soffan, ska snart bege mig o köpa snus...sen ska jag lägga mig här igen...hoppas jag...!

Hörs imorn igen då?
kanske...

//Tobbe....
.... rätt trött och har beredskapen tills söndag 12!


det är fredagmorgon och helgen är på ingång...!

.... eller?

Nja, asså de blir inte helg för mig denna vecka. Jag var helt ledig förra helgen! Denna helg är jag det inte... Har beredskapen fredag o lördag! Vilket allt som oftast innebär att man måste in o jobba....
Det som det garanterat innebär är total nykterhet, inte får man dricka ifall de skulle ringa...

Jag har förövrigt fått fart på träningen, känner mig genaste mycket kryare i kropp o själ! Gymar på Campuhallen, gillar de stället mer och mer...Sen har jag denna vecka gått ungefär 4 mil. En mil varje dag, runt Stångån. Det är så himla skönt!

Så vad händer... eller vad har hänt...

...det har hänt att jag igår jobbade och blev beordrad att ta över beredskapen även igår...står alltså i beredskap 3 dygn i rad...kan bli lite jobbigt....

....det hände igår att jag var tvungen att ge mig in på jobbet för att ta emot ny ungdom, som inte dök upp. Fick beskedet 20 minuter innan boxpasset med A-laget damer....vilkte gjorde att jag inte hann vara med att boxas denna vecka. Väldigt tråkigt tycker jag....får köra passet nästa vecka...

... imorn äre möte o träning med tjejerna, nästan halva lördagen lär gå åt från min sida...men va fan de är värt varje minut....

... M.I.A - Paper Planes är en grymt bra låt....

Nu ska jag traska bort till hemmet för att genomföra ett P-möte!

//Tobbe...
.... vill nog helst ha helg denna vecka...

De bidde inget jobb!

Tisdagkväll...

.... en kväll som jag inte vill minnas hela mitt liv....

Fy fan vilken djälva migrän jag haft och fortfarande har!
Jobbade i morse, drog sen till  gymet. Campushallen blir det nog, kostar en del där. Med det verkar vara ett bra gym! Kom hem och lagade lunch, jättegott. När jag käkat färdigt och skulle gå ut i köket med tallriken så panikförsvann synen och jag gick rakt in i dörrposten...ajaj!

Kände hur det snabbt kom spänningar i nacken och som om nåt knäppt med fingrarna så smällde huvudvärken till. Snabbt ner med tabeletterna ...la mig ner och slockna direkt. Vakna två timmar senare och var då tvungen att knäböja framför toan, där blev jag sedan liggande i ca. en halvtimme! Så det var bara att ta mobilen och ringa till jobbet!

Så nu är jag lite bättre, det dunkar fortfarande rätt hårt i skallen. Men jag kan hålla ögonen öppna, ett tag till iallafall!

Börjar bli lite hungrig, har inget hemma, orkar inte gå och vågar inte köra bilen...får ligga här hungrig!

Vi hörs!

//Tobbe...
... så här ont har jag nog aldrig haft i mitt huvud!?

Måndagen den 4/2 2008

Tjoho alla!

Nu är snart min lediga tid över, iallafall för den här gången!

Denna dag har varit helt perfekt, jag vaknade första gången vid 06! Ojoj...va onödigt tänkte jag, slog på tvn o tänkte ligga o dra mig...tydligen somna jag om lite grann för när jag kolla på klockan nästa gång så hade hon sprungit iväg till 09:30.....Ojoj...inte varje dag det händer i mitt liv. Men så blev det idag....

Jag bestämde mig direkt för att klä på mig ganska varmt och ge mig av på promenad, det blev en tokigt långprommenad i jättefart...Nästan rekord. Kylan bet lite i kinderna, men de tänker man inte på när musiken dunkar perfekt i öronen! Tog en varm o lång dusch!

Drog sen iväg och hämtade två köksstolar, inte en dag försent! (har juh inte haft några sen jag flytta in) haha, men nu står dem på plats, lunchade med mamma på stan...

Planerade upp träningen när jag drack kaffe i Klubblokalen, orkade inte igår, även om jag tänkte lite fotboll även då! Sen var det träning, lika skoj som vanligt!

Nu sitter jag hemma och slappar... jobbar 07-11 samt 18-00 imorn! Tänkte faktiskt gymma lite imorn me..tro de eller ej!

Onsdag- inget jobb, men sen fotboll! Kanske lite gym mitt på dagen!

Torsdag - jobb 07-11, sen då! Jo träning på kvällen....box med brudarna i IK ÖL underbart...eller ej...vänta tills torsdagens inlägg så får vi se...om jag nu är i tillräckligt levande skick för att skriva ett inlägg!

Fredag - ledig! men har beredskap!

Lördag - samma, träning och beredskap( inge fest i helgen heller *buhu*)

Söndag- jobb 18-00!

Nu ska jag fortsätta o slappa...!

Vi hörs väl en annan dag!

//Tobbe...
... vad är jag utan min fotboll igentligen?!


UPDATE! från 32:ans Birgersson

Nu kommer en UPDATE!
Från helgen som just passerat....

Det är söndagkväll och dom gillar vi...fotboll på tvn....!

Hmm....Skrev sist i onsdagsnatt....

Torsdagen var en lugn dag, var på stan o käka kombinerad frukost och lunch med mamma, efter jag sovit ett par timmar... det var rätt soft. Vi kolla runt lite efter spännande saker att spendera pengar på, hitta en del men köpte inget..

Fredag startade med personalmöte. När mötet väl tog slut åkte jag till Klubbis, snackade lite skit o en del allvar med Janne. Skönt o hänga på Klubbis....haha...När jag satt där med min koppkaffe, så lät det från mobbe....." incoming"...att läsa på displayen " Hjälp! Idrottens Hus behöver din hjälp, vi har match mot JB´s lärare och är ont om folk. Matchstart 15:00!" Jag svara "självklart, jag ställer upp, ses!"
Att ställa upp på en timmes intensiv innefotbollsmatch var kanske de dummaste jag gjort på länge...haha....så sjukt otränad o ni kan juh föreställa er hur de såg ut och kanske till och med hur trött jag blev! Ingen vacker syn.
Efter denna heta drabbning så bar det av till far en stund. Lite kaffe o skitsnack...allt lika skoj! Sen blev de fotbollshallen och lite senare besök nr. 2 till collegium. Innebandy match, vi var kass, vi förlora och JAG GJORDE MÅL!
Sen blev de fotbollshallen igen, Östria åkte ur. PINSAMT dåligt!

Lördagen blev frukost hos mamma, fotbollshallen, försök till träning på konstgräset i snöstorm,  middag hos mamma, fotbollshallen. För att sen ge sig av hemåt och slå sig ner i soffan, väldigt trött! När jag väl sovit klart i soffan så la jag mig i sängen, så djävla skön säng jag har! Ni ska bara veta! Somnade men väcktes av mobilen vid ca 00. Jimpan på lyset...fråga om jag hade gått på bärsen...men de hade jag juh inte....La på...somna om men väcktes av mobilen 03...Lovisa..på väg hem från korgen...hon är rätt söt ibland...=)

Söndagen...hmmm innebandy kolla jag på. Jättelänge sen jag satt i Sporthallen och kolla innebandy, nästa lite nostalgi...hihi.... efter innebandyn åkte jag till fotbollshallen. Såg slutspelet i helgens turnering...Kenty slog LFF i final,  Fan va bra! Skönt....LFF och dess tränare skämde ut sig stort....o vad domarna höll på mig förblir nog ett mysterium för alla som spenderade sin lediga dag på hårda träbänkar. Men Men...nu är jag hemma. Ligger i soffan...o vet ni imorn är jag ledig ...o fy fan va skönt..träning på kvällen o fy fan va skoj....!

Hörs imorn!
//Tobbe...
...i liggande ställning med datorn i knät...

RSS 2.0