Oj, nu händer de grejer!

Mina kära bloggbesökare!

Sitt ner bekvämt och andas lungt nu...när ni ska läsa detta!

Tobbe har gjort comeback på gymet! Efter mer ett års uppehåll från regelbundet gymade var de så i igår (måndags) dags! Bröst/Biceps körde jag!

HERREDJÄVLAR!!! Vilken träningsvärk jag har i armarna idag...hahaha...

Nu tänker ni säkert...men Tobbe då..ett par det är väl inget. Neee... det är helt sant, men imorn (onsdag) är det dags igen och den första juni skaffar jag sommarkort på gymet!

Till saken hör att jag idag tog varvet runt ån, fort som fan. Jag ska ändra mina vanor och försöka komma nära en form som är annat än rund! Nyttighetsavtal ska signas! PINK FOR LIFE! =)

Nu laddar vi för jobb, 15-09!

Ses!

//Tobban...
... tänker inte vara både fet o rosa längre!

En bra vecka och en underbar helg!

Tjena hallå...!

Man skulle kunna tro att jag ska börja skriva om veckan nu...men nej..jag ska börja med helgen!

Helgen fick bästa möjliga start, iallafall om man räknar med helgen startar klockan 19:00, fredagkväll!
Match på Lambovallen, IK Östra Dam - Ljungsbro. 4-0!!! Tjena, glädje! Fy fan va skönt! Vi har kämpat och slitit! Vi har torkart tårar, brytit ihop och kommit igen. Vi har inte vikt ner oss och vi spelade i fredags en fantastisk fotboll! Underbart skönt!

Fatta min glädje!

I lördags var jag i söderköping, höll ett utbildningspass åt Östergötlands FotbollFörbund, skitskoj! Men långdraget.

Därefter par det fest och röj. BK/Harrys stod för underhållningen. Sjukt kul!

Veckan har väl flutit på utan större bekymmer, dock går dagarna för fort för lilla Tobias och ibland behöver jag 48 timmar per dygn för att hinna med allt. Har varit lite sjuk även denna vecka, jääääättttteeee mycket huvudvärk i tisdags. Stansmigränattack! Ush! Hatart!

Annars är det största nöjet, samtalen. Underbart roligt, oändliga och stundtals jeffligt mysiga!

Nu tänker jag njuta sista stunden av denna vecka, innan den nya drar igång! Dags att tagga....

//Tobbe...
... Får lite arbetsro och siktar på nästa helg!


Bangar aldrig en utmaning!

Lovisa utmana mig och jag banagar inte....

Mycket nöje!

För fem år sedan...
...våren efter jag tog studenten! Va fan gjorde jag då....måste haft min kommunala ungdomspraktik på Ryds Fritidsgård samtidigt som jag var på Solhagaskolan som elevassistent. Ganska kasst betalt praktik, men jag hittade mitt kall! Fritidsledare! Jag var tillsammans med Jessica, trivdes med livet och tränade som vanligt igen efter min andra knäoperation! Rätt vältränad, det var tider de....

För tre år sedan...
...var på väg mot mitt första sommarlov på Valla FHSK, hade slitit på Elektrolux och Partnertech fram till hösten -04 så när jag hoppade på Fritidsledarutbildningen på hösten, började livet! Helt klart ett av mina bästa val någonsin! Bodde på Hagmarksgatan, med Jalle och John! Kollektivet var underbart! Jobbade lite på Pandion under sommaren! Bästa tiden!

För ett år sedan...
...var nära examen från Valla FHSK.  Livet lekte, bodde hos Pappa! Vilket kanske inte var så himla skoj! Var mitt uppe i sluttampen på mitt examensarbete, hade nog bara ett par dagar kvar till inlämning, ganska stressad kille. Umgick mycket med Martin... en tid jag värdesätter högt idag! Levde singellivet, på allvar för första gången sen jag det tog slut med Jessica! Ojojoj, va skoj vi hade jag, jens och alla andra grabbar på Valla. Hade nog också just kommit hem från kryssningen...vilken fylleresa!

För tre månader sen...
... var mitt uppe i försäsongsträningen med damlaget. Hade skitskoj! Jobbade en del och längtade efter våren!

Igår...
... var i Åby och spelade match! Mer behöver jag inte säga. Satt sen hemma och blev full i min ensamhet! haha...skoj vare iallafall...!

Imorn...
... upp 05:00, ska jobba. Köra till Arlanda ToR. Ska på möte på ÖFF och sen är det träning. En rätt okej dag väntar!

Om ett år...
...Har fast jobb på Socialkontoret, har fått en bättre start på serien med damlaget! Går det som jag vill, så kanske jag lyckats lura någon att bli ihop med mig =) haha...
... eller så är jag någon helt annanstans....en ny utmaning kanske har greppat mig och fört mig till något nytt!?
Man vet aldrig med mig!

Nu tänker jag nog inte utmana någon speciell, men hoppa gärna på utmaningen att minnas ditt eget liv. Det var svårare än vad jag trodde! haha...men jag tror det blev rätt!

//Tobbe...
.... får se vad framtiden har att erbjuda!

Tungt, Tungt, Tungt men bra, bra bra!

Hej Hej Hallå!

Det är tungt nu, fotbollen asså! Jag (vi) får det inte att stämma, vi har dock lyckats göra mål i seriespel. Det är positivt, man skulle kunna tolka de som att vi är på väg åt rätt håll! Dock skulle vi ha vunnit mot, Åby! Men vi gjorde juh inte de... och nånstans känner jag mig väldigt ansvarig för att vi inte får till de! Vi kommer inte upp i banan och vi lyckas inte skapa tillräckligt med chanser! Vårat anfallsspel är svagt för tillfället! Jag måste verkligen få till en förändring, komma på nåt nytt!

Ush! Imorn ska jag gå upp 05:00, ska köra två tjejer från hemmet + chefen till Arlanda. Ett arbetspass som jag får 9 timmar för, nu när jag är timvikarie, för imorn är jag timvikarie på Pandion! De är så skönt! Soc. jobbet gillar jag big time! Det ska bli ruggit skoj att få jobba så, få styra och ställa själv. Grabben jag jobbar med verkar vara grymt härlig... De här jobbet är helt i min stil!

Förövrigt mår jag sjukt bra och tycker det mesta är rätt skoj! Har kommit på att jag trivs rätt bra med mig själv och min tillvaro! Guldkant på tillvaron finns de me...Tack så mycket! KINGEN!

Nu ska jag fortsätta och njuta av vad som är de sista självande timmarna av min helt lediga helt på väldigt, väldigt länge...Jag har inte haft ledigt (fredagkväll, lördag och söndag) sedan slutet av oktober -07! Har jobbat minst en av helgdagarna varje helg! Så denna helg har jag verkligen njutit av!

Jag har också fått klart att jag ska vara på Stadium Sports Camp v. 1,3 och 4! Så grymt skoj, längtar redan. Börja tagga! Så sjukt skoj ska de bli, tre veckor även i år!

Men som sagt nu är det slapp! imorn är det jobb, möte på ÖFF o så träning! Så de är bäst att vila upp sig!

//Tobbe...
... medlem av en exklusiv skara! "pink for life"!

Imorn är det äntligen dags...

image69

Klockan 19:00, imorn tisdag smäller det BIG TIME på Lambovallens gräs!

Det är garanterat den största match, jag deltagit i under min fotbollskarriär!

Ska bli stört roligt!

Hoppas vi ses där!

//Tobban...
... är väl förberedd!

Är rätt nöjd nu...

God kväll...

21:31, Fredagkväll....första fredagen på länge som jag inte jobbar...Jag tror jag har jobbat, 4 eller 5 fredagskvällar i rad...Väldigt skönt att vara ledig ikväll!

Jag jobbar dock på söndag igen, vilket gör att denna helg blir vit! Ingen alkohol här inte...rätt skönt faktiskt!

Imorn är det match, jag är nervös, jag är lite pressad, vi behöver nog få spela att stämma lite imorn. Sen har vi inte den bästa uppladdningen, det är många som tackat nej till spel! Men vi har ett bra lag, vi möter dock ett bra lag. Skoj och spännande ska det bli...

Var o kolla herrarna nu ikväll! En ganska skoj match, iallafall var det skoj att sitta med Danne på sidan. Mycket skratt! Han är fördjävla go!

Innan matchen sa de dock....."SWWIIIISSSCCCHHHH", jag sa...."AAAOOOUUUU!!!!" Kalsonggreppet, helt oförbertt, hela paketet fick sig en omgång o kallingarna gick paj.....! Fan stryk ska hon ha.....! hahaha....
... eller ruggit kassa kallingar! Ehhh..stryk är roligare.. =)

Längtar till måndag, mycket händer då! Börjar mitt nya jobb på socialen. Ska på möte på fotbollsförbundet, först om de projektet jag blivit koordinator för o sen ska jag ha mentorsmöte! Väldigt spännande! Längtar redan...

På tisdag är det match igen...Saltängens BK (div 2) behöver jag säga mer...!? nee..inte nu...=)...

Nu ska jag tagga match!

//Tobban...
.... är nog KINGEN tror jag!

Blogga hit och blogga dit...eller inte blogga alls...

Tjoho!

Klockan är 07:22, jag slutade jobbet 02:00 igår.....jobbade tolvtimmar igår, när kaffet är slut här i min mugg ska jag tillbaka till jobbet och när denna dag är slut har jag gjort 26 timmars arbete på sen 22 i tisdagskväll! Helt galet!

Så här sitter jag och bloggar för eran njutning....

Här på bloggen får man följa, mitt otroligt spännande liv. Innehållandes jobb, fotboll, jobb o sååååå.....fotboll! Inte mycket annat faktiskt...jo, ibland blir de fest med! Men vaddå? Livet är väl en fest....ja så är de nog, iallafall ibland. När livet inte är en fest, då tycker jag det är pest att blogga, känns som att man bara klagar hela tiden då....iofs känns de som man bara skryter och "showar off" när man berättar om roliga saker....

Igentligen bryr jag mig inte...men ändå....

Sista dagarna, sen i fredags igentligen har jag varit på toppen humör. Vara på Vidablick i Jönköping över fredagkväll och lördag dag...Svinskoj...verkligen asroligt!

Tidigare i veckan så har jag gått runt med mina tankar om hur jag ska göra med mina jobb...velat fram och tillbaka dock bestämde jag mig igår. Jag sa upp mig från min tjänst på Behandlingshemmet, går över och blir timanställd igen, from. 20 maj! Samtidigt som jag på måndag börjar jobba 50% på Socialen i Linköping! Ska blir sjukt roligt, jag tror verkligen jag har gjort rätt val, känns som att det nya jobbet kommer ge mig nya utmaningar och som ni vet älskar jag verkligen utmaningar! (o ni som hört om mitt projekt på soc. ÖNSKA MIG LYCKA TILL) =) 'haha'

Torsdag, veckan är snart slut eller hur var det nu...haha.....imorn är det P-möte, sen blir de nog Östrias herrar mot LSW klockan 19 på vallen! Lördag förmiddag spelar vi själva och sen blir det en lugn kväll. För på söndag avslutar jag min arbetsvecka med det sköna passet, 13-23:30!

Tagga som fan, först för jobb o sen är det lördagsmatchen jag ska fokusera på!

Ses eller hörs...!

//Tobban....
.... är sjukt nöjd med tillvaron just nu!

RSS 2.0