Gaaaahhhhh & Najs!

Först o främst...

JAG HATAR SNÖ!
... mer än vad jag hatar BingoLotto, som förövrigt är sjuk dåligt!

Sen hade jag en sjukt rolig Påskhelg, svulla gärnet o är numer om möjligt ännu fetare..=)

Lördagen var toppen av allt de roliga...! Tjoho!

Operationen är avklarad, den gick bra..jag har ett jätteplåster..thihihi...

jag är snart kvitt värken..!


//Tobban...
.... sätter fart mot nya mål!

Nu har jag haft uppehåll i bloggandet, äntligen är jag tillbaka!

Så... Då var jag återigen tillbaka!

Det var ett tag sen sist, förra veckan var en bra vecka. En del jobb, ganska mycket kring fotbollen helt enkelt en vecka så som jag vill ha de!

Helgen var dock den bästa på väldigt länge! Jätterolig helg. I lördagas var jag och laget ute i Kärnaskola, där vi jobba fram fika till 370 personer, vi tjänade stora pengar på detta! Jätteskoj! Under lördagkvällen hängde vi hos Tomas, hockey och melodifestival. Ett par bärs han sväljas innan det var dags för hemgång! De andra drog vidare, men själv åkte jag hem o taggade för match!

Söndag morgon = match!
Ohh..ojojoj...vilken match. Vi var jätteduktiga! Spelade jättebra fotboll i andra halvlek, synd bara att vi inte lyckades vinna men 1-1 får ses som ett godkännt resultat.

Just nu då?
Ligger hemma i soffan, med hemsk huvudvärk. Har jätteont... Måste nog ringa o sjukskriva mig snart...gillar det inte men kommer inte orka jobba med denna värk.

PS. Thaisås! Tack så mycket! Det är lite tråkigt att vi inte hinner höras så mycket... men jag förstår om du har mycket att göra. Sen så har jag faktiskt en föreläsning inbokad! Så vi får väl se om du kan , skulle vara väldigt skoj! Ds.

I början av den här veckan...

hejsan...

Matchen i söndags, gick bra! Vi förlora med 3-1 men vi gör en lagom bra match med tanke på våra förutsättningar!

Behöver inte skriva så mycket mer om matchen, har redan analyserat klart och ser fram emot söndagens drabbning på konstgräset i Ryd, jättemycket!

För mig börjar juh alltid den nya veckan på tisdagar, jag är juh nästan helt ledig hela måndagen. Just nu sitter jag o ska snart iväg till läkaren. Innan jag börjar jobba klockan 14! Jag måste få veta vad som är fel, jag är så trött på min huvudvärk som jag nu haft i en vecka!

Idag jobbar jag 14-23
Imorn jobbar från 20-13 på torsdag
och på fredag jobbar jag ett par timmar, då det är personalmöte!

sen kommer helgen, ser redan framemot den. På lördag ska laget jobba, jag ska på möte. Lägga serieplaneringen för hela säsongen och på söndag är det match som sagt...

Kom gärna dit!
Nu ska jag till läkaren!

//Tobban...
... är just nu fylld av huvudvärk!

Inför imorn!

Imorn, är för mig en väldigt viktig dag! Mina vänner!

Imorn är det match!

Första matchen som damlags tränare, första matchen 2008! Roligare kan de inte bli...

Nu är är laget klart i mitt huvud!

Jag vet vad jag vill ...

Nu är det dags att tagga o förebereda sig till max!

önska mig lycka till!

seee yaa!

//Tobban...
.... så här laddad har jag aldrig tidigare varit...

Torsdag... helvetes huvudvärk!

tja bah!

Jag har gått med spänningshuvudvärk i tisdags eftermiddag, helvete va jobbigt det är! Jag får snart psykbryt...allvarligt psykbryt! Verkar inte som att något funkar...min migrän medicin funkar inte, vanliga verktabletter funkar inte massor med vatten har jag hällt i mig...men inget hjälper! Ush!

Idag har jag jobbat en stund, 8-12.30, en ganska slappdag! Igår hade jag en ganska jobbig dag på jobbet, tempot var något sjukt. Jobbade bara 3,5 timmar, men fan va jag jobba! Så är det ibland...

Snart ska jag sätta mig i bilen och åka till den där handledarutbildningen, 4 timmar av vad jag tror enbart är skitsnack. 300:- per skalle kostar det oxå. Det är helt sjukt..ush! va pengar dem ska ha...helt sjukt!

men men...

Därefter är det träning och kallelse till match, va va skoj de ska bli! Jippi!

Nu taggar vi!

//Tobban...
... får väl härda ut så man blir handledare nån gång!


Igår fick jag rycket...allvarligt....

Tja alla!

Har ni haft känsla att man måste göra något åt sig själv, något man mår bra av...något som får en på toppen humör?! Igår hade jag den känslan...

Jag satt hemma på förmiddagen och fick för mig att göra något åt att jag just nu inte har någon föreläsning inbokad, så jag tog tag i de! Jag gjorde ett nytt utkast till att marknadsföra mig själv, blev väldigt nöjd. Vissa av mina potentiella kunder är nu kontaktade via mail, så nu antar jag att det bara är att invänta svar! En får juh hoppas på att nån svarar iallafall, för jag vill verkligen ut och föreläsa...det är så fruktansvärt kul och utvecklande för mig som person!

Synd att Jens inte är kvar i stan så vi kan göra de ihop, vi "fick" aldrig chansen så länge han bodde kvar. Men vi får väl lösa de!? Eller?

Sen fick jag rycket av helt annat skäl också....förbannad var jag...inte ofta det händer, men A-kassan ger mig panik! Jag är avstängd och det verkar omöjligt att återigen få tillbaka ersättningen. Enda chansen är att jag bli arbetslös igen och det har jag juh ingen som helst lust med...!

Men åter till det positiva, för de är så jag vill se på vardagen...idag får jag jobba extra lite, inte för att jag är aspepp på jobbet, men uppebarligen måste jag jobba in så mycket extra pengar som möjligt. 60% räcker fan inte långt, inte när man hela hösten har jobbat 120-150%! Ush...men men...
(de där var juh positivt, haha)

Solen skiner, ikväll är det träning, imorn är det träning och på söndag är det TRÄNINGSMATCH! TJOHO!!!
Mycket skoj ska de bli!

Nu ska jag ge mig på utseendet och sen är de lunch dags!
kram o hej...!

//Tobban...
.... vill dela med sig!

Ps. Thaisås, jag vill att du kollar på mitt utkast. Du ger så bra åsikter! hihi Ds.

En tisdag...som vilken som helst...

Idag är en välidgt skön dag...än så länge...klockan har inte blivit så mkt än... hon är bara 11!

Vaknade klockan 8 av att solen lyste rakt in i lyan..helt underbart..! Världens vårkänsla fick jag...dock dövades den när jag kom ut till köket och kolla in termomertern...minusgrader. De var den vårkänslan. Dock trotsa jag vinterkyla och övertygade mig själv om att det var nästan vår iallafall. Drog på mig kläder och gav mig ut på en raskpromenad runt ån..... Det fan, få saker som är härligare än att traska raskt runt Stångån....

Var dock lite trött, hade svårt att sova efter träningen igår. Dels slutar den juh väldigt sent och lilla jag var inte hemma förän runt 23...Men sen så närmar sig juh första träningsmatchen och jag har fan inte laget klart i huvudet än...Måste verkligen fundera! Måste framförallt bestämma mig...hur ska jag ställa, vilka ska spela vart och vilka ska spela överhuvudet taget...! Två träningar kvar, onsdag och torsdag...tror jag kommer ha en bättre bild redan på onsdag!

Idag .... hmmm...jag är på väg in mot stan tror jag...eller om man ska ta tornby, måste dock till banken...så de får nog bli båda...! Sen börjar jobbet vid 14 och slutar 23. Imorn jobbar 15-17.30 om jag inte minns fel. Jobb även torsdag, fredag o lördag denna vecka....

Sen är de söndag...en dag jag väntat på länge nog nu! Hihi...=) Dags att tagga! Match är på ingång!

Nu ska jag bli fin tänkte jag..undrar hur de går!

//Tobbe....
.... känner hur vårkänslan sprider sig...

helgen väldigt fort...

Nu ska jag ge mig på ett försöka att i korta snabba drag ge er en beskrivning av helgen...

Fredagen var väldigt lugn, jobbet gick väldigt bra och jag fick faktiskt sova ett par timmar!
Slutade jobba 09 och drog nästan omgående till Ryd för att se när Östria tryckte dit KSK, 2-0! Kul för dem grabbarna... Själv bara stod jag och hade abstinens, jag vill med igång med träningsspelandet...Bara går o längtar till söndag hela tiden...hihi....Men som sagt på söndag smäller de...!

Efter fotbollen, drog jag hem och käka o sen var det innebandy. Lite av en hatmatch mot grebogänget Dentus... Vilka killar, den ena galnare än den andra. De small rätt bra vill jag lova. Vi släppte in ett tidigt mål, men vände snabbt på steken och i halvtid tror jag vi ledde med 6-1. Snabbt i andra gjorde vi två mål till och de kändes rätt lungt. Dock var jag väldigt uppretad, en liten kille i Dentus, vi kan kalla han Lejonhjärta... var fruktansvärt enerverande. Vilket ledde till att när jag fick chansen, klev jag dit. Satte en ordentlig tackling. Vände på klacken och gick till utvisningsbåset, fem minuters extra vila för Tobbe...säsongens andra utvisning,

Inga mål för mig denna match heller...hmmm...vart har formen tagit vägen...de kan man juh undra...kan vara så att flytet bara försvunnit.

Efter innebandy bar det av till Jimpo, mellan landning på Pizzeria Skeppet, sen var de bärs, hockey o Wii för hela slanten... fulla o dana drog vi ner på krogen o ännu fullare ett par timmar senare drog vi hem. Väldigt roligt..

Söndag, jaaa..söndag gud va underbara...fotboll för hela slanten..
Wonderbar!

//Tobbe....
... behöver hitta tillbaka till målformen!

RSS 2.0