Ett meningslöst inlägg i bloggen, enbart i syfte att fördriva tiden!

Tjaba tjena hallå bloggen:

Mysteriet som uppdagades här på bloggen för en kortare tid sedan, är nu på väg att klaras upp. Jag har fått inside information och jag är thaisås på spåren. Dock har en fäääääästande organisation, likt en terorgrupp, börjat besöka bloggen flitigt. Denna grupp har nu inlett följetången på mysteriet, någon av gruppsmedlemmar skriver också under psedonym, "thaimat". Fyndigt tycker jag. Då jag sedan tidigare känner till denna grupp och därmed vet vilka som ingår, så återstår det bara att fundra ut vem av dem som har denna underbara fantasi....

... fortsättning följer!

Vad mer kan man ordbajsa om tillräckligt länge, jag sitter juh nämligen på jobbet. Har återigen, fått den stora äran att hålla "vakt" på hemmet under natten. Det är en ganska trevsam arbetsuppgift, OM MAN ÄR UTVILAD OCH FÖRBEREDD på att man ska sitta uppe en hel natt. Detta är INTE jag denna gång. jag har varit hemma ungefär 1 timme sedan Tisdag morgon klockan 06:45. Nu är det natt mellan onsdag och torsdag klockan är ganska exakt 01.01 *pip*. Så ni förstår kanske mitt bekymmer.

JAG ÄR NÄRMARE DÖDEN, ÄN PIGG SOM EN LÄRKA!

Nu är juh inte jag den som säger nej, detta beror på att jag inte kan utala ordet. Jag brukar inte heller vara den som gnäller eller ber om att andra ska tycka synd om mig. Men inatt tänker jag tamejfan ta mig friheten att göra det! Just nu hatar jag att jag sitter på kontoret och lyssnar efter ljud. Jag hade MYCKET hellre legat hemma i min säng framför TV:n och slumrat, för att sen vakna mitt i natten och undrar varför jag aldrig kommer ihåg att ställa in den där automatiska funktionen som gör att TV:n stänger av sig själv efter en viss tid. Vara lite borta mitt i natten, leta rätt på dosan och släcka TV:n för att sen så gott somna igen! Men NEJ, nu sitter jag här. Tyst och långtråkigt är det me....(tyck gärna lite synd om mig)!? (Låt mig gärna få veta att ni tycker synd om mig genom att dra iväg en kommentar eller två)

Men va fan, känner att min positiva syn på livet nu blir dominerad av den sidan jag sällan visar, den negativa.... de kan jag juh inte låta fortgå allt för länge....så....låt oss prata lite om helgen ....

Undrar vad som händer..... Jag är juh faktiskt ganska ledig efter att jag går av mitt pass imornbitti. Ledig hela torsdag, halva fredag (em & kväll) samt lördag och söndag.....

Torsdagen lär jag väl sova bort till hälften iallafall. På kvällen är det juh faktiskt träning. Box....satan va skoj de är att se tjejerna slita. De är ruggit bra på att kämpa o ta i! *ler ilte stolt*

Fredag hmmm...P-möte under förmiddagen, sen blir de nog Fotbollshallen i Ryd en sväng, innan det bär av till Collegium. Där JAG ("målsprutan") återigen ska beträda de fruktade innebandyplan. Nu ska jag inte tro att jag är nån lirare av högre rang, men fan så skoj det är att spela Korpen Innebandy. Efter fredagens slag i Collegium, lär jag troligtvis vara DÖD, så det blir nog inte bättre än att jag återvänder till Fotbollshallen för att se Östrias sista gruppspels match!

Lördagen, då är det träning igen. Samtidigt som det förhoppningsvis är slutspel för herrlaget inne i hallen. Kan nog bli en heldag med fotboll för lilla Tobbe. (Någon som är förvånad, jag är det inte iallafall) Utgång någon? de skulle juh vara skoj....

Söndagen lär spenderas i sängen och soffan....någon som kan tänka sig att göra mig sällskap. Glo en film eller bara se på bra fotboll på TV:n? Hör bara av er....sms, msn, bloggens kommentarfält eller varför inte "våldgästa"! Eller förresten ring först, kan juh bokas in annat....

Nu skulle man juh kunna tro att detta lång inlägg börjar lida mot sitt slut.....och jag är nog bredd att hålla med....jag har inte många av min få hjärnceller igång just nu....är bamsetrött....

Förresten, satt o tjötta lite på msn förrut....kom in på de här med mina föreläsningar. Hoppas Hoppas verkligen att den föreläsningen jag nu jobbar på, blir av.....det var juh ett tag sen sist och det är juh så jeffla skoj!
Ska kanske lägga ner lite mer krut på att jaga kunder....

Får kanske ta tag i de där igen....!

Nu ska jag nog sätta mig med lite kaffe o glo på dumburken, nattens enda vän....inte många kvar på msn nu!

Hörru bloggen! Sov gott dööö, vi hörs la kanske imorn igen...så får du veta hur natten varit....!

//Tobbe...
... din vän i etern, i mörkret och inatten....


Mystieriet på tobbbee.blogg.se

..... läskigt, lite skakig blir man....

Vem är den mystiska Thaisås;)!?

Hjälp mig dektektiver....

//Tobban
-borstar tänderna


Helgen i Stockholm, en konferens med SvFF!

Nu är det måndagkväll, jag vet att ni väntat, funderat och varit väldigt nyfikna på när jag ska berätta om vad jag igentligen gjorde i vår huvudstad under helgen.

Ni behöver inte vänta längre, jag tänker nu berätta!


Jag satt, jag lyssnade, jag antecknade som en galning (troligtvis i onödan, då vi får alla PP o OH-bilder på mail i veckan), jag gick på toan massor med ggr (jeffla vatten o kaffe), käka jättegod mat (men framförallt för mycket), jag fikade massor och jag sov på tok för lite..!

De var min helg!

Nerrå, skämt o sido...lite iallafall...

Konferens var jätteskoj, väldigt lärorik, men vi satt rätt mycket och ni som känner mig vet att jag tycker det är rätt jobbigt att bara sitta stil! Det var också väldigt trevligt att träffa alla människor från olika delar av Sverige, alla med samma intresse som en själv....att de fanns så många...det visst jag inte..*haha*

Efter helgen nu är jag rätt trött....träningen ikväll gjorde dock att jag blev lite piggare, under en timme! Men nu är jag jättetrött.. igen!

Kommer nog bli tidig läggtid idag, jobbar ändå en hel del imorn...o har jag räknat rätt är det nästan 11 dar irad med arbete när jag nu är klar med denna intensiva period!

Skönt att jag har min fotboll, den får mig att komma på vad jag verkligen älskar....!

Bekymmer i mitt huvud...hur ska jag lösa de här....!? Vem ska jag prata med.....!? svårt...de kan vara känsligt...!
Jag behöver nån...hmmm....a va fan...får väl lösa de själv annars....haha

som vanligt...

//Tobbe
som vanligt..

Fredagkväll!

Nu är det fredagkväll!
Klockan är ungefär 22:20, iallafall när jag börjar skriva!

Idag har varit en sån där konstig dag. Jobb, P-möte...hmm, vad hände där igentligen. Ganska tuffa disskusioner, inga klartecken. Fortfarande virrigt kring schemat o allt som rör våra timmar på hemmet......inget vettigt alls igentligen. Bara längtar till jag får ha mitt medarbetar samtal, finns så mkt jag är arg på och så mkt jag vill ändra på. Händer de inget så byter jag fan jobb. Börjar bli väldigt arg på ledningen nu!

Aja..skit i jobbet...en del annat trevligt har hänt idag...

Hjälpte Tonna så han fick lämna in sin bil, han smällde häromdagen...tugnt. Men han klara sig väl, lite ryggont...men de är sånt som går över o de är juh en DJÄVLA TUR! Bilen är juh bara världsliga ting, även om de bränner hål i kassan! Finns här vännen bara så du vet!

Efter jag hjälpt Tonna, så hade klockan blivit närmare 16. En snabbis på stan, lite krubb o sen slappis i soffan!

Laddade BIG TIME, inför comebacken på innebandyplan! ohhh...Oj vilken comeback sen. Har aldrig förrut varit så trött. Har aldrig förrut gjort så få byten...för helvete, var är allt folk! Att vi sen vann med 2-1 och jag gjorde 2-1 målet. Är juh för övrigt, HUR STORT SOM HELST! Aja...jag är inte bäst på innebandy, nästan inte bra alls. Men satan så barnsligt roligt det är att göra mål. Avgörande mål är juh med andra ord hur kul som helst att göra.

Så med andra ord....ni som följer bloggen....vet juh att jag satte 3 bollar sist jag spela....o nu idag gjorde jag ett mål!  Fatta storleken, fatta bragden....aja..nu tar jag i...men de känns nästan så....Nu längtar jag till nästa fredag...Nästa match...var är all publik på Elitens matcher!

Kom igen nu!

Nu ska jag mysa färdigt i soffan, packa lite i väskan och sen lägga mig i sängen!
Imorn bär det av till Stockholm, Upplands-Väsby. För konferens med Svenska FotbollFörbundet....så skoj! Vi hörs alltså på söndag....eller på måndag...o har ni tur så ses vi!

//Tobbe

Nu blev det mycket jobb samtidigt!

Natten mellan tisdag och onsdag satt jag vaken natt på jobbet. Väldigt jobbigt med tanke på att jag inte hunnit förbereda mig på en vaken natt. Jag gick liksom upp klockan 06 på tisdagsmorgonen. Iallafall det gick toppen o jobba...inte mkt strul alls!

Jag drog mig hemåt vid 08, hugget! Somna o sov till 12 ungefär, då ringer jobbet igen. Jag måste tydligen in o jobba mina 4 timmar på schemat, annars blir det fel. Trots att jag suttit vaken hela natten och alltså redan har 10 arbetstimmar den dagen. Skumt system men iallafall. Jag iväg till jobbet klockan 14, gjorde mina 4 timmar.

Innan det blev dags att träna, skadeförebyggande. Morsan var med och hjälpte till. Jag tyckte det gick bra, en ganska tråkig träning. Men tror det blir roligare om ett par ggr. Nyttig träning även om de kan vara svårt att se o känna de själv.

Iallafall, träningen var slut och jag behövde ha mat i magen. De fick jag. Kom hem och la mig på soffan o bara dog. När jag sen förflyttat mig från soffan till sängen ringer jobbet igen....."tobbe kan du komma in", säger  rösten i andra änden. "klart , jag är där om 5", svarar jag. Jag hade juh faktiskt jouren inatt oxå. Detta samtal blev dock inte de ändä. De han ringa en gång till lagom till jag kommit hem och lagt mig igen. När klockan blivit nära inpå 03.30 kunde jag lägga mig i sängen på nytt. Somna en halvtimme senare....väldigt trött är jag nu. När jag sitter och försöker beskriva charmen med att vara Tobbe....haha

Ikväll äre träning igen! *jippi*

I helgen är det konferens i Stockholm. Med svenska fotbollförbundet. ska bli riktigt skoj..tidigt lördag morgon bär det av! *jippi*

Vi ses, vi hörs vi mötts igen!

//Tobbe


Jobb!

Ibland när man jobbar på Pandion och har jouren! Så blir det så att man måste gå in och jobba!

Just denna gång innebär det att jag måste in och jobba inatt....vaken natt!

Fy fan va hemskt...de var nog inte vad jag hade räknat med....

Men vad gör man inte för pengarna...!

God natt ni andra...när ni vaknar så går jag och läger mig!

//Tobbe

Sjukligt djävla utråkad!

Hej! Fattar ni alla paniken som infunnit sig i min kropp!?
Jag sitter här och fyller i en lista, massa tokiga frågor, so not me! Men iallafall....


Nämn något som gjorde dig glad igår:

Att få träna damlaget...längtar redan till träningen imorn!

Vad gjorde du kl 8 i morse?
Jobbade, försökte väcka ungdomar!

Vad gjorde du för 15 minuter sedan?.
Låg i soffan och konstaterade att jag är uttråkad, så jag stal listan från Lovisas blogg

Det sista du sa högt?
WFT, jag vill ha nåt o göra!

Vad har du druckit idag?
Kaffe, kaffe, kaffe, kaffe, apelsinjos, kaffe och loka citron!

Vad var det senaste du åt?
kött, pomme och grönsaker!

Vad var det senaste du köpte?
En dosa snus!

Vad är det för färg på din ytterdörr?
Ljusbrun?

Vad är det för väder hos dig just nu?
kallt, friskt och mörkt

Godaste glass-smaken?
Glasses bossbars polka!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
brukar inte kasta ögon....brukar du?

Sover du tungt?
När jag väl somnar ordentligt....inte för ofta alltså....

Drömmer du mycket?
Händer säkert, men jag har så kasst minne när jag sover jag minns sällan....

Mardrömmar?
Inte längre....

Det första du tänker på en "bra" morgon?
Jippi! Äntligen en ny dag....

Det första du tänker på en "dålig" morgon?
hmmm...Jippi? Äntligen en ny dag?

Vilket ämne var roligast i skolan?
svårt....eller INTE, Idrott!

Trivs du med ditt jobb?
Jaaa....annars skulle jag aldrig varit kvar...

Favoritklädsel?
Jeans och nån slapp o snygg tröja!

Favoritlåt just nu?
Wyclef Jean feat. Paul Simon - Fast Car eller Ken Ring - Kelian

Vad ser du om du tittar åt höger?
Väldigt mkt, bland annat tvn o dvdn, Hyllorna med de snygga detaljerna på, vitrinskåpet fyllt med allt från böcker till glas och lite sprit!

Vad gör dig glad just nu?
Fotbollen!

Vad ska du göra härnäst?
jag vet inte kom på nåt!

Höger- eller vänsterhänt:
Håller mig till höger!

Humör just nu:
Utråkad men positiv!

Favoritgodis:
äter inte godis....men vad jag kommer ihåg så gilla jag lakrits på den tiden jag åt godis

Kläder just nu:
Mjukisar och spännislinne...haha

Musik just nu:
Kanye West - Stronger

Sommarplaner:
inte några gjorda än, men lite fotboll, nåt läger och så Stadium Sports Camp

Hur många kuddar sover du med:
har 4 i sängen sover på två åt gången...

Spelar du nåt instrument:
Nepp....

Morgon- eller nattmänniska:
Dygnet runt, beroende på vad som behöver göras...

Vem är viktigast för dig:
Det har varierat, Men mina vänner, gamla som nya....en del nya gör stora intryck!

Bio eller promenad:
Promenad på morgonen, bio på kvällen!

Är du kittlig:
hmmm...jag har diareé o om du rör mig, kommer det ut...

Snarkar du:
inte vad jag vet!

Stjärntecken:
Tvilling

Äckligaste insekten:
Vet inte...de är väl söta!

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
hmm...skulle vilja kunna bli teleporterad! Så man hinner med allt!

Vad vill du jobba som?
Idrottskonsulent

Stökigt eller välstädat?
välstädat

Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump?
Ja....

Gillar du att sjunga?
Så länge ingen annan hör...

Anser du att du är stark?
Fysiskt - kanske, Psykiskt - Jätte!

Vad gör du om du får hicka?
hickar.

Vad längtar du mest efter just nu?
nästa träning!

Min kvinnliga sida:
[x] Köpt en hårfön?
[ ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[  ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[ ] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ ] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell? (men det beror väl på att jag är man)
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 17 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x ] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[x ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[x] Gått på en Ulf Lundell-konsert?
[ ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[x] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[x] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ x] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?(mat?)
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[x] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 20 poäng

Då var de klart!
//Tobbe

Tisdag....

hmm....

tänkte bara säga att jag inte är helt förtjust i mitt nya schema. Inte alls lika skönt. Denna vecka jobbar jag måndag, tisdag, onsdag och fredag 07-11!  (fredag blir lite längre eftersom det är P-möte och handledning då)!

Måste upp tidigt, hetsa på jobbet! För att sen hem och igentligen bara slappa!

Ni som känner mig, vet dock att jag inte enbart åker hem och lägger mig på soffan!

Idag har jag planerat lite mer fotboll, skadeförebyggadeträning. Drar igång imorn kväll! Nogrann planering, mycket läsning och en del studier av dvd-filmer på temat. Inget lämnas åt slumpen! Åkte även förbi Campushallen en sväng, pratade lite med Matte (tillika damernas slavdrivare). Vi la upp passet och jag fick vet att passet på torsdagar kommer bli tufft, de är gärnet som gäller. (ni från damlaget som läser detta blir inte rädda nu). Men det kommer bli tufft! Framförallt blir det väldigt skoj och tokigt nyttigt!
Inte heller här lämnar jag något åt slumpen!

Vad ska jag göra med resten av denna dag då!?
Kan juh inte ligga här till läggdags...uch va trist... Har juh inte ens fotbollsträning ikväll som jag kan se framemot. Vad finns det då att längta efter....hmmm..onsdagens pass!

Lunch kanske! =)

Vi hörs då!

//Tobbe

Älska söndagkväll!

SÖNDAGKVÄLL...
...har kommit på att jag älskar dem!

Fotboll, Fotboll, Fotboll, Sportspegeln, Sporten, Fotboll och så Fotboll!

Det är hela tidien nåt bra på tvn...Helt underbart.

Idag har det varit och är flera roliga matcher.....

Madridderby! Real mot Atletico!

Inter mot Parma, en Zlatan med spelglädje!

Barca mot Racing - Mycket underhållande!


Jag vet jag är en riktig fotbollstönt!!!

// Tobbe "tobbelito"

Bilder från lördagens Cup o Lagferre!

image53

Mjölby Södra Cupen





LagFerre @ My place!



Lite guldkorn från den härliga LÖRDAGEN!

//Tobbelito?

Herregud vilken LÖRDAG!

Nu ska ni få höra om min helt underbara lördag!

05:00 Klockan ringer, dock var jag redan vaken, eftersom jag sov ungefär en 30 minuter!
06:30 Samling i Lambot för avfärd till Mjölby.
- dock blev det ett missöde på vägen då jag har kasst kartminne. Eftersom Millan (läs Megga) låg bakom mig (som borde kunnat vägen) så fick vi glida runt ett par varv i lite olika rondeller i Mjölby, jag vet Mjölby är inte så stort men det går att virra runt helt klart. Tillslut kom vi på plats och med lite tidsnöd började vi tagga för första matchen.

07:45 Avspark! Smedby stod för första motsåndet. Detta blev en mumsbit för oss och vi vann med 4-0 efter helt underbart fotbollsspel!

Under dagen mötte vi även BK Tinnis ( torsk 0-3), Huskvarna 2 (1-1) och Mjölby AI. Sista matchen mot Mjölby var dessutom direkt avgörande för avancemang till slutspel. tyvärr blev det torsk även här 0-4! Vi spelar bra försvarsspel hela cupen igenom! Svinskoj, brudarna har gjort världens framsteg sen sist vi spelade i Mjölby!
Jag tror dock att den stundande LAGFERRE @ my place lockade en anning när vi spelade sista matchen... så när vi låg under med 2-0 och det var fem min kvar fanns nog inte tankarna på slutspel i allas huvud om jag säger så.

När vi väl var tillbaka i Linkan var det bara för mig att förbereda kalaset. Guld dukar, lite glitter, guldnagellack ( som tyvärr släppte underkvällen) och tillslut lite städning.

Kalaset sen då! Oj Oj Oj, fy fan va roligt! Känns som att lagfesterna med detta gäng kommer att vara helt magiska!
Har hur mycket bilder som helst, lägger kanske ut ett par om en dag eller tre...=) haha

Nu sitter jag här hemma i soffan, har för bra länge sen städat och gjort fint! Popcorn överallt! Vi har förövrigt världens bästa popcorn poppare i vårat lag! Sara "poppis"! Henne slår ni inte...kanske var hon som skulle damsugit mitt golv imorse....hmmm!

Om en stund blir det en snabb dusch för att sen bege mig till Farsan och fira mina bruschor...!
Släktfika - Mycket skoj!

Vi hörs då!
Fett med röj!

// Tobbelito?

En helt oväntad fredag!

tjaba tjena hallå....vadå?!

Vilken dag, jag säger bara de, vilken dag!

Dagen började med jobb klockan 08:00 inget gick som de skulle. Fick inte upp ungdomarna som skulle till skolan. Jo en lyckades vi med förresten...det var juh alltid något. Därefter var det dags för P-möte och herre min djävlar va skumt. Först få vi veta att de som jobbar heltid bara får ut vanlig månadslön i januari, trots att löneperioden innehåller 5 veckor.....bahhaahh....hallå! Skumt system, men men, jag drabbas inte så jag får rätt lön i alla fall. Men det är juh synd om mina kollegor. Hoppas det löser sig.

När det problemet var färdig disskuterat så var det vanligt p-möte igen. Det flöt på tills sista punkt. SCHEMA!

hmmm...nytt schema, trots att vi redan lagt ett fram till och med v. 7..... Nya tider, inte alls samma som det förra. Alla tider vi tidigare satt upp var alltså borta och alla anställda var tvunga att börja planera om sitt liv. Som tur är fanns det tider för mig att nappa på. Inget krock med fotbollen. Men inte alls i närheten av det sköna schema jag hade tänkt mig. Med jobb här på fredag och inget mer, förutom lite extra tider. På nya schemat finns lite utrymme eller nästan inget för att jag ska kunna ta extra tider på grund av andra saker som händer i mitt liv. Så jag får nog ta och börja leta annat jobb. Helt sjukt att man på fredagen får ut nya tider, nytt schema och så börjar de gälla från och med måndagen efter. Tillslut började väl alla greppa läget och rätta in sig i leden, med det är fan inte schysst gjort.

Nu sitter jag här på hemmet. Ensam personal, en unge hemma de andra är iväg och ska så förbli övernatten. Så jag kommer få en lugn och långtråkig kväll. Men va fan jag får juh betalt för att skriva blogg. Det är inte många som får det. Det är jag och han den där Schulman eller vad han heter...hahaha¨'

Nu blir det nog personalrummet, soffan, kaffe och nåt kasst programm på tvn.!

Natti natti...för imorn är det cup!

o sen är det PARTIE!

//Tobbe

En torsdag som ingen annan..eller inte!

Tjoho alla!

Nu börjar det så sakterliga närma sig afton, det är torsdag. Vilket av tradition innebär hockey och ?pizza? hos Jimmy! Gillar torsdagskvällar. Detta kan dock bli den sista torsdagskvällen på ett tag. Nästa vecka blir det träning och dom fortsätter ett tag framöver. Så ikväll ska jag ta vara på stunden...

Dagen som passerat...hmm...har varit hos frissan min....Alltid lika trevligt. Vi ska inte tala om hur bra det blev, jag är nu mer übersnygg.....eller nåt? Men jag är njöd iallafall....

Efter klippning hängde jag en stund med min mormor och morfar, det är allt bra söta de där gammla. Åkte dock dit för att köpa bira inför lördag av morfar o när man väl är där måste man juh umgås med! Nerrå, seriöst, gillar dom skarpt. Moffe är för härlig.

När jag var klar där bar det av hemåt igen, städning stod på schemat. Måste juh vara lite ordning inför lördagen. Kan dock tänka mig att städtiden fördubblas på söndag, men va fan. Det är väl skoj!

Funderat lite inför lördag med, men tänker inte avslöja något i förväg. Det blir en överaskning för alla, även för mig kan jag tänka mig! haha!

Funderar på om jag ska ta ett foto på nya frissan o sen publicera...har inte tänkt klart än. Men håll utkik...

Nu ska jag kolla tvn en stund!

//Tobbe

en onsdag som vilken annan!?

Onsdag!

Vad har hänt?
Jag vakna, efter ungefär 2 timmars sömn - pga. smärta. Därefter hoppade jag till läkaren, tömde knät på vätska. Det var därför jag hade så sjukt ont. Bara nån timme senare så släppte smärtan. Så jag hoppade bort till jobbet, för att kolla läget lite och hälsa på allt trevligt folk! Därefter blev det soffläge. Ville ha lite energi kvar när träningen väl drog igång vid 19. Efter träningen har jag mest varit liggandes i soffan. Väldigt skönt att vara lite ledig igen...Dock blir jag fruktansvärt rastlös. ush!

Kom även på att jag lovat att vi ska vara hos mig på lördag, när vi har lagfest. Tema GULD o GLITTER....va har jag gett mig in på! haha....Tjejer ni tar de lungt med mig va? haha...inte troligt men det var värt ett försök...

Imorn är det klippning o fredag är det jobb. Lördag cup och därefter följer den beryktade lagfesten. Söndag blir en slapp dag och så ska jag fira min två bröder Simon och Teodor! Simon fyllde i måndags och Teo fyller imorn...Grattis bror!

Nu är det fortsatt soffläge tills jag somnar antar jag...måste ställa klockan så jag inte missar klipptiden..de skulle juh vara tungt!

So long....vi hörs o ses!

//Tobbe

Nu kommer de....bilderna!

Tja...

Lovisa påminnde mig om att jag lovat att publicera bilder från Lördagens spontana fylla med allsång och framförallt mycket garv...

Så här såg kvällen ut för er som inte vet....

Den började hos Jimmy, med film och folkbärs. När bärsen var slut och vi hade avverkat två filmer. Var vi hungriga, så vi gick in mot City för att införskaffa oss kebab och mer folköl... när kebaben var inköpt knalla vi mot mig. Jag hade juh whiskey och vitt vin. På vägen kom Jimpan på den briljanta idén, vi skulle våldgästa Tonkan. Det slutade med att Tonny med hänge på.

Väl hemma hos mig hälldes whiskey och vin upp, till det dracks folköl och en och annan starköl Musik sattes igång och spontan allsång uppstod. Djävligt trevligt....

Kvällen avslutades vid ca. 04 när Jimmy o Färna så sakterliga började knata hemåt i fyllans tecken...





Så här såg alltså spontankvällen ut i lite bilder!

//Tobbe

Smärta gör ont!

Det är lite mer än 24 timmar sen jag kom hem från operationsbordet!
åhhh...fy *pip* vad ont det gör!
Mina värktabletter jag fått av läkaren, hjälper föga!

Dock börjar smärtan gå över lite, värst var det inatt. När det känns som att knät exploderar varje gång man rör på sig eller råka komma emot! Sovit ungefär 0 timmar och 30 minuter inatt... Börjar blir lite smått trött nu! Dock har jag varit väldigt rastlös hela dagen. Detta eftersom jag är tvungen att hoppa de förbannade krykorna idag och imorn. Man blir låst, det är som att ha handbojor på sig...TYP!

Jag är dock inte den som bara ligger still för de....Det fanns juh tvätt i tvättkorgen och en ledig tvättid nu i eftermiddag. Så jag tog min tvättkorg och mina krykor och hoppade ner i tvättis och snart är jag klar! Ruggit bra jobbat av mig faktiskt.


Kom på en annan sak, inatt. Det fick mig att ligga och garva lite åt mig själv:
Jag bevisar gång på gång att jag är rätt störd. I höstas jobbade jag som en idiot, gjorde inget annat än att slita på jobbet. (jobbar inte i närheten lika mycket längre och tur är väl det)
Dock var jag hemma vid 15 igår, lite snurig och mådde lite illa. Nyopererad liksom. Vid 16 kom far min och hämtade mig så jag kunde ta hand om damlagets träning i fotbollshallen klockan 17! Vad får mig att göra det, varför ligger jag inte hemma och typ gråter eller nåt. Som en något mer normal människa säkert föredragit. Det var lite halvjobbigt att ha träningen. Skallen snurrade och jag var väldigt trött och mådde en del illa. Men jag var på träningen. Gjorde kanske inte min bästa insats som tränare, men damerna skötte sig galant.

Fan va skoj det är att vara damlagstränare...kommer aldrig sluta tjata om hur skoj det är!

Snart är det dags att gå eller nej...hoppa ner till tvättis och slita upp alla kläder igen...sen är det bara det roligaste kvar! VIKA TVÄTTEN! så där skoj...

Vi hörs alla!

Love!

//Tobbe

Nu är han ett år äldre!

Nu är det den 14/1 och Min lillebror Simon fyller 17! Har redan hört av mig till han o gratulerat han. Sitter o snackar med honom på msn, han skickar nu en låt. Den ska vara 49 min lång. Dock har han fått skicka om den tre ggr eller nåt då han är kass. Han glömer bort att han skickar låt o så loggar han ut o in...i ett försök att få uppmärksamhet! skadad pojk de där. Men de säger juh att han är som mig!

I övrigt så har solen skinit hela dagen...eller iallafall till den gick ner runt 16. jag har varit ute och njutit av solen istortsett hela dan. Helt underbart! När solen sen försvunnit så lade jag mig på soffan, somna!

Har varit på jobbet i två timmar, då jag har jouren och blev tungen att åka in o göra lite nytta.

Imorn är det operation! Mycket skönt, men jag är lite nervös! Kommer dock gå väldigt bra!

Ha utkik i bloggen imorn...lite bilder från lördagens allsång och bärsande kommer då!

GRATTIS SIMON!

//tOBBE

Sittandes på jobbet!

Tjoho!

Det är nu Fredagkväll, klockan närmar sig 21. Jag sitter på jobbet med en kopp kaffe, huset är lungt och stilla. En ungdom hemma och så jag. Undrar om det är så här mina fredagar kommer se ut nu framöver? Är det så, kommer juh inte jag klaga iallafall! En arbetsdag i veckan och jag har fyllt min halvtid. Vad ska jag göra alla de andra dagarna. Kanske hitta mig ett annat jobb, JA varför inte! nåt annat skoj. Det blir till att leta nu ska ni veta. Jag kan juh jobba på två ställen. Jobba in lite extra pengar och kanske resa någonstans eller köpa nåt fint...eller varför inte bara lägga pengarna på hög!

Att jag bara jobbar en dag i veckan gör också att jag utan större bekymmer kan klara av fotbollen, som just nu tränar tre ggr i veckan. Men snart ska vi sätta fart. Då är det 4 ggr i veckan som gäller...shit va skoj det ska bli!

Lägger förövrigt ner all ledig tid på fotbollen förtillfället, eller jag tog i lite, men bara lite. Just nu är det lotteriet som ska bli slutsålt. Jag har bara sålt 17 stycken än så länge. Undrar hur många jag lyckas bli av med...20? 25? Inte för att skryta, men jag tror tjejerna blir dönöjda över mitt jobb.  När jag inte säljer lotter så letar jag träningsläger, träningskläder, väskor, sponsring och jobb. Allt för att göra tjejerna i laget nöjda. Sen så måste jag väl säga att det är svinroligt med! Älskar det här.

Nu ska jag ta o snacka lite skit med ungdomen som är hemma. Börjar bli lite långtråkigt.

hiih haha

Hörs då!

//Tobbe

Ursäkta uppehållet!

Nu är jag här igen!
Det har varit ett uppehåll, men vana bloggläsare av min blogg vet att detta inte är något att gråta över. För när man minst anar det.

Just nu är det juh torsdagkväll och imorn så är det jobb. Från 08:00 fredag till 09:30 lördag. Tyvärr innebär det juh att jag missar innebandyn imorn kväll. Hade varit skoj att få spela den matchen. Eftersom jag ska operera knät på måndag eftermiddag. Operationen är rätt lugn, tre hål, artoskopi och 50 minuter senare ska ledbandet vara på plats igen. Förhoppningsvis håller det denna gång. Det är faktiskt 7de gången i högerknä. Lite smått irriterande! Men hejsan...jag utan knäoperartioner är väl inte jag..=)

Att jag inte skrivit senaste tiden har sina förklaringar, dem som behöver ha dem. Har dem redan, de andra får väl lite snällt fråga så kanske jag berättar.

Min tid som jag förra veckan la på att skriva blogg, har jag denna vecka lagt på fotbollen. För mig är det juh sjukt roligt. För er andra som gärna vill läsa min blogg äre kanske inte lika skoj. Men vad ska vi göra åt de...jag vet inte!

Just nu har vi i fotbollen dragit igång säsongen, tre träningar i veckan just nu. Samt så försöker jag ordna med ett lotteri, fixa träningskläder, träningsväska, träningsläger samt få ihop ett slagkraftigt lag inför cupen i Mjölby nästa lördag. Skoj Skoj Skoj!

Idag har jag varit ledig, slappat, lunchat på stan med krika, gjort lite anant samt kollat på hockey hos Jimpan!

Nu ska jag traka Lovisa på msn en stund...sen ska jag väl försöka sova lite, imorn blir det desto mindre sömn blir de nog på jobbet imorn!

Natti o kram!
Tjoho på  måndag är jag lam!

//tobbe

tänk va livet kan te sig på konstiga viss!

Detta inlägg kan ev. uppfattas som något kryptiskt.  Jag tror inte att alla kommer att förstå exakt vad jag menar med det som ni snart kommer läsa. Men det är lite av meningen med det hela...

Mitt liv ter sig på de mest underliga sätt ibalnd.. härom natten fick jag ett väldigt uppskattat telefonsamtal 0340! Det är inte ofta man får ett samtal så sent eller tidigt om man så vill att man sen tycker att det var bland det bästa som kunde hänt just då, kan låta lite skumt! Men samtalet innehöll en väldigt viktig förklaring, det gav mig nya perspektiv på allt! Samtalet var efterlängtat inte bara för förklaringen utan även för att det gav mig en sjukt positivkänsla och gav mig en känsla av att det är nog sällan försent.

Vänskap försvinner sällan!

Sen så har det på senare tid dykt upp en del nya människor i mitt liv. En del nya har gjort stora intryck på mig som människa. Skapat ett förtroende som jag gladerligen tar vara på! En av de nya... jaaa...en av dem.... vet inte riktigt hur jag ska skriva nu. Men jag diggar denne skarpt. Förstå mig rätt nu, det är någonform av "vänskap". Som iallafall jag tänker försöka ta vara på och försöka hålla vid liv. Jag tivs jättebra med denna relation. Så bra att denne har fått mig att göra saker, "blotta" mig på ett sätt jag aldrig trodde att jag skulle göra.

Hoppas att denna någonstans förstår att jag har stor glädje av denna relation!  "Denna nya" tycker jag verkar vara en härlig person, med väldigt många goda och bra sidor!

(blev nästan en kärleksförklaring, det var inte meningen, men jag har svårt att formulera mig på annat sätt!. Det är inte kärlek det är nog vänskap!)

Vänskap kan komma när man minst anar det och på väldigt olika sätt!


Förövrigt så fick mina småsyskon sina julklappar av mig igår! Hockeykväll med storebror, synd bara att matchen var så hemskt kass! Men det var väldigt skoj att för en gångs skulle göra något tillsammans med alla fyra syskonen. Det är inte varje dag, väldigt sällan faktiskt.

Nu ska jag snart börja jobba. Jobbar natt idag...och är ledig på lördag (slutar 0930) och på söndag är det fotbollscup. Skoj!

SeS, HörS och TalaS ViD En AnnaN DaG!

//Tobbe

En relativt lugn start på 2008!

Nu är det kväll!

Första vardagen på 2008 börjar sakta lida mot sitt slut! Dagen har varit lugn, har inte gjort mycket men ändå fått mycket gjort. Dagen startade jag i hemskt tempo, jag typ försov mig. Hade ställt klockan på 0730 så jag skulle ha gott om tid. Men jag trök bort alarmet lite då o då...o tillslut var klockan 0830. Då blev det väldigt bråttom, jag hann i tid.

Efter P-mötet, bar det av upp till Vidingsjö och ett kortare besök. För att tillslut hamna i fotbollshallen i Ryd. Där satt jag sen hela eftermiddagen, mycket trevligt.

Nu ligger jag i soffan bara slappar... Långtrist! Men men...snart sätter juh året igång på allvar...får se framemot de istället!

Filmkväll med någon skulle vara väldigt trevligt!?

//Tobbe


Första dagen den här gången!

Då var de här....

Det nya året...

2008...

De förra slutade och de nya började i ett tillstånd som jag sällan befinner mig i.... Jag var dräng! Tokigt full, men sjukt skoj!

Fyrverkerierna var toppen!

Maten var underbar!

Sällskapet, som vanligt, tokigt trevligt!

Fått P-plats idag, så jag var ute o flyttade bilen...tog vägen för Mc Donalds så jag har fått lite frisk luft. Resten av dagen har spenderats på soffan....utslagen och däven! lite trött...om man säger så!

Imorn börjar jobbet igen, P-möte o sen äre fotboll.
Torsdag blir de fotboll och hockey, fredag jobb o söndag fotboll och sen drar det igång igen..=)

Vi hörs..nu tänker jag förflytta mig till sängen istället för soffan..duschen först..:D..hörs då!

//tobban

RSS 2.0