Hur bra kan blir dåligt...

God Dag!
... nu tänkte jag att jag skulle berätta hur bra grejer kan bli dåliga grejer...eller helt enkelt "hur bra kan blir dåligt" typ...

Igår var jag på Soc, fick höra mer om hur jobbet ser ut, vilken lön jag får och hur många timmar det kommer ta! Fick också höra att Soc. gärna ser att jag är kvar under en längre tid och att jag tar fler uppdrag (dvs. fler ungdomar) och att jag i en förlängning blir fast anställd även över 2009. Det låter juh klockrent, men de finns en hake...just nu är anställningsformen, timanställning, ca. 15 timmar/vecka till en början. Men självklart kommer det bli mer efterhand och tillsist är det ändå inte helt säkert att jag blir kvar på soc. då det måste stämma mellan mig och de ungdomar jag ska jobba med...Men Soc. vill att jag ska ha tjänsten...men de är inte helt säkert än.

Till detta hör att jag har fått anställning på Pandion, 100% from. 20 maj till slutet av augusti. Fram till 20 maj har jag kvar mina 60 % och vad som händer efter augusti är det ingen som vet.... Förstår ni mitt bekymmer?! Hur fan ska jag göra? HJÄLP!!!

Jag ska gå in i mig själv, väga fördelar och nackdelar! Säkerhet mot osäkerhet och arbetsmetod mot arbetsmetod, behandlingshem mot "öppenvård" osv. osv....

Jag får panik, måste göra valet ganska snart, måste vara ärlig mot mina arbetsgivare. Vill inte hamna i klämm och riskera jobba för mycket!

Har ni tankar och åsikter eller vet hur jag ska göra...hjälp mig snälla, för jag vet inte!

Ni får inte tro att jag klagar över att ha få jobb, jag klagar över att det är så svårt att välja. Jag är jätteglad över möjligheten att få välja och jätteglad över att jag var den av 150 sökande som fick tjänsten!

Sen så var jag på fotbollsförbundet igår, fick frågan om jag ville bli koordinator/projektledare för ett nytt projekt hos Östergötlands Fotbollförbund. Jobba med att utbilda fotbollsföräldrar i hur man ska agera på kanten av planen! Sjukt skoj! Förövrigt har jag även blivit förbundsledare på förbundet och ska bland annat hjälpa till vid utbildning av ledare som ska jobba i sina föreningar under landslagets fotbollsskola i sommar!

Idag var det föreläsning på Ryd! Fifan va skoj jag tycker det är att föreläsa... Framförallt när man får höra hur man lyckas att beröra, att man har något viktigt att dela med sig av. Att man skapar medvetenhet och får beröm! Ibland har jag sjukt svårt att ta åt mig av beröm, likaså idag....Pandions VD lyssnade på föreläsningen idag och jag tar inte i när jag säger att han var sjukt imponerad! Men va fan...de var väl inget märkvärdigt tänker jag...men de var det tydligen!

Skoj...eller nåt...

Dock var jag på möte ute i Vidingsjö, lunchade... åkte hem, stannade bilen och sprang ut. Spydde....kom hem, parkerade bilen ..... spydde (jag hann in till toan som tur var). Därefter har jag knäböjt för porslinsguden vid 2 ytterligare tillfällen! FY FAN, jag hatar att spy... Skulle ha jobbat, men ligger istället hemma i soffan. Tjejerna tränar och jag är sjuk...hade inte varit med på träningen iallafall....men ändå...jag vill inte ligga hemma o glo ut i de soliga vädret.

Detta blev ett långt inlägg. Jag säger GRATTIS till er som tagit er igenom mina tankar och ord!

//Tobban...
... stämplar ut för denna gång!

Då var det dags att skriva lite igen...

... men vad ska jag skriva om denna gång...

jag vet inte....har jag lust att skriva överhuvudet taget!?

JO...klart jag har...men fantasin försvann, eller så är jag något för trött för att skriva...

Idag, satt vaken natt på jobbet inatt. Klev hem runt 04! Sov ett gäng timmar och vid 09 var jag ute på mitt varv runt ån. Men va fan hände då...jättejobbigt! Min ljumske är kass o paj...FUCK va ont den gjorde...sen var jag nog lite för outvilad och hade lite för lite vätska i kroppen, för mina benhinnor värkte LIKE HELL! Jag börjar fan bli gammal o gaggig!

Idag ska jag till socialen, jag fick jobbet så jag ska kolla vad de har att erbjuda. Jag har juh fått en ny anställning på Pandion, 100% fram till slutet på aug och lite bättre lön än tidigare. Fråga är dock om de räcker för att jag ska tacka nej till jobbet på socialen..

Imorn är det föreläsning på Rydsskolan, det ska bli asballt! Men jag är nervös... hihi.. Sen jobbar jag på hemmet o på onsdag är det valborg!
Sen är jag ledig, onsdag o torsdag! På fredag jobbar jag fram till 17, sen ska jag ner till Vidablick o utbilda Unga Ledare! Hela lördagen är jag där nere och galet vad skoj det ska bli!

Nu ska jag se om jag kan hitta på nåt skoj...! Nån som vill leka?

//Tobbe...
... energin flödar!

Det är vår! Faantastiskt!

Våren är här, vintern har flytt!
Uppenberligen är sommaren på intågande, idag kom avtalet inför Stadium SportsCamp! Fan va gött...längtar redan...!

Jag känner inte av någon pollen än, en del har den och dem lider jag med...shit va jobbit! Min björjkpollenallergi tycks ha växt bort, om de nu går..! Iallafall är det skönt, själv får jag väl vänta till juni när gräset sätter fart...förra året var det inte så djävla farligt, så de kanske är än bättre iår...vi får väl hoppas!

Det är onsdag, sluta 09, måste städa, har tvättstugan, ska skriva nytt anställningsavtal vid 13 ikväll är det träning... sen händer annat!

Nu är det dags för dammsugaren...!

//Tobbe...
...njuter som en orm i solsken!


Omskrivna i Mildaeus blogg...de är stort!

Dessa rader går att idag läsa på Mildaeus blogg på corren.se!

"Östrias damlag i division 4 verkar ha något spännande på G. Det blev i vilket fall seger i ÖEB:s damcup mot anrika division 3-laget Lotorp med 2-1. Detta trots att Östria missade sin bonusstraff. Målskyttar var Sanna Nilsson och Patricia Eriksson.
I nästa omgång väntar nu Robban Steiners division 2-gäng Saltängen. Läge för ny Östriaskräll?"
 
Länk till bloggen: http://www.corren.se/sport/coachen/blogg.xml

De är mina tjejer de..=)


Så var det äntligen måndag!

som jag skrev i det tidigare inlägget så blev mitt veckoslut helt tokigt!

Jag är fortfarande inte tillbaka i rätt fas...men de kommer! Jag älskar dock när tempot är högt de vet väl alla vid de här laget! =)

Äventyret i Stockholm var helt underbart. De var sjukt roligt och jag tror verkligen att vi lyckades med vårat uppdrag. Kom också på att det är sjukt jobbigt att vara processledare under en så lång tid och under den intensiva perioden som vi höll på... Huvudet var jättetrött efter fredagen. Kom hem till stan runt 1930, hoppade in på jobbet vid 21 och körde natten. Slutade vid 09 o drog med högt tempo till Motala och föreläsning i ledarskap....MITT LEDARSKAP! Så otroligt djävla skoj! Lätt de roligaste jag gjort någonsin...jag var helt fylld av energi efter! Föreläsningen uppskattades massor och tack vare citatet i slutet av allt så blev den lite bättre...! Tack, än en gång...! Sjukt bra skrivet!

Matchen ska vi inte orda om för mycket, de gick INTE bra och vi torska big time!

Festen sen då....oj oj oj oj.... så djävla skoj..! Snacka om lyckad kväll! Tack Laget! Sjukt bra är ni!

Nu är det snart dags för träning, så jag ska snart börja byta om!

Åt förövrig pytt och stekta ägg förrut...väldigt underskattat...! haha

//Tobbe...
.... är ganska bra! Iallafall tycker jag de!


Med lite distans... men ändå mitt uppe i allt!

Tjoho!

Idag är det Torsdag!
Klockan är 12:32 (när jag börjar skriva detta inlägg)
Jag sitter på jobbet!
.... och jag har halva arbetsveckan kvar att göra.... fifan!

När detta arbetspass är slut, runt 14:300 bär det av hemåt för att förbereda resan upp till Stockholm! Imorn ska jag jobba med teambuildning och processledning med en gymnasieklass! En klass som har haft lite bekymmer under sina två år på gymnasiet, men nu kommer Tobbe och ska rädda dem....hahahaha.....men ärligt så är det faktiskt!

På fredagkväll bär det av hem till Linköping igen... bör inte komma hem försent. Då jag på lördagmorgon ska vara på i Motala. 09:00 på Motala Stadshotell, under förmiddagen ska jag hålla en föreläsning i ledarskap för ett 70 tal skytteledare från olika platser runt om i länet. Ska bli fruktansvärt skoj...ser fram mot föreläsningen jättemycket!

Direkt efter att jag pratat klart, sätter jag mig i bilen och åker i en rasande fart mot Linköping och Lambot. 13:00 bör jag vara framme, för då är det samling till match. SERIEPREMIÄR! Vi spelar mot Vånga borta... De ska bli så sjukt djävla roligt, ÄNTLIGEN !!!!!!! Säger jag bara!

Efter matchen bör det nog oxå gå fort...hem o svida om inför kvällen. Lagfest väntar...snygg ska man vara...hur ska de gå till?! VA!?...

Söndagen sen, ...hmmm...ja söndagen. Är väl tänkt att börja i ett lugnare tempo, dock ska jag börja jobba klockan 15....sjukt tråkigt...!
Men men... så är de...haha

Förövrigt så tycker jag synd om alla er som missade toppmatchen i måndags! IK Östria Dam mot Lotorp, på Konstgräset! Vi vann med 2-1, missa våran bonusstraff och släppte in en straffretur. Vi var det bättre laget! Så fruktansvärt roligt! Att lyckas i årets "första" viktiga tävlingsmatch! Sjukt skönt.... Nu blir de så väl att det väntar storfrämmat på Lambovallen i nästa omgång i Cupen. Saltängen ett div. 2 gäng...så djävla roligt!

Nu äre väl så att jag måste jobba lite ute i huset...städa kanske ....gu va skoj! Kram o hej....

//Tobbe...
... sitter inte still

... så här efter helgen

Känner jag mig helt fylld av massor med härliga känslor!

IK Östria Dam har haft träningshelg på hemmaplan, sjukt kul!
I fredags träna vi ett pass, käkade tacos och kollade hockeyn. Riktigt mysigt och vädret var lagom bra, lite småkyligt men inget regn iallafall. Hockeyn var juh sådär, Clubben åkte på torsk, men sällskapet var det bästa!

I lördags var det samling klockan 09 för gemensam frukost, sen var det dags för förmiddagsträning. Riktigt pissväder och alla blev dyngsura och jättekalla i det snöblandade regnet! Ush och fy pyton! Efter träningen var det dags för lunch och därefter var det slapp, lite kostföreläsning och lite kompismassage. Följt av styrka med våra egen starkeman Matte från Campushallen! Skön kille de där...

Eftermiddagen drev sen vidare mot luftgevärsskytte och lite tävling! Jag tror tjejerna gillade denna aktivitet även om det tog lite tid!

När prisutdelningen var klar så drog vi ut på landet och hem till vår captain för att käka gott och mysa! Underbart god mat och väldigt roliga lekar. Hela helgen var fylld med härliga skratt och jag tror att laget uppskattade denna aktivitet! Mer sånt här ska vi nog hitta på! Det var ganska lyckat!

Tyvärr kunde vi inte genomföra det sista passet på lördagseftermiddagen, pga. vädret. Men jag tror ändå vi är förberedda för morgondagens drabbning. Lotorps IF (div. 3) står för motståndet i andra omgången av ÖEB´s Damcup!

Missa inte!
IK Östria Dam - Lotorps IF

Klockan 18:00 på Rydskonstgräs!

Nu är det käk och om en stund blir det nog faktiskt läggdags!
//Tobban...
... har ett underbart lag att luta mig mot!


Jobba...in...nytt....

Tjoho...

Sitter här hemma i soffan, efter att ha slutat jobbet vid 09 i morse! Dock ska jag tillbaka till jobbet och skriva rapport vid 15! De är tungt, de gör också att jag bli något stressad om jag bli tvungen att hämta Leone ute i Tokarp vid 16 för att köra henne till teatern...sen ska hon hämtas vid 18 och tillbaka hem. Därefter är det träning...

Sitter i soffan som sagt, telefonen har ringt nära inpå oavbrutet sen jag kom hem. Fotboll, tidiningen, Socialen osv. osv.

Har jobbat mycket fotboll senaste dagarna, mycket planering och ekonomi har det blivit! Träningshelg nu till helgen, ska bli sjukt skoj. Har mycket roligt på G! Hoppas tjejerna med uppskattar det som ska hända...!

Jag ska upp till Socialen nästa onsdag och prata om mitt nya extra jobb...sjukt skoj ska de bli, hoppas verkligen allt går i lås! Jag skulle bli sjukt glad då=)

Nu ska jag fortsätta tvätta... see you!

//Tobbe....
.... undviker kostymläge!

Måndagar!

När jag vakna upp imorse hade jag två val...

Ett ligga kvar i sängen, tycka synd om mig själv för att helgen är slut och tycka att måndagar är det värsta som finns...

eller....

Stiga upp, dra på mig träningskläder och ge mig ut på promenad runt ån, tycka att det är underbart att det äntligen är en nya vecka som ger mig många nya upplevelser och nya lärdomar....

Så vid 06:00, tog jag på mig träningskläderna och gav mig ut runt ån! Glad och pigg blev jag, fylld av energi är jag... och ser fram emot denna vecka. Det är nu det börjar hända saker i mitt liv. Min almenacka börjar återigen bli fulltecknad och jag gillar det. Jag har haft 3 månader av lite lugnare tempo, men nu är det dags att höja intensiteten på livet igen...känner att jag har massor med energi att hitta på roliga saker...

Känner också att det börjar närma sig...fotbollen är igår på allvar och jag bara längtar efter helgen och måndagen!

Nu ska jag iväg o jobba....o idag är äntligen en sån dag där det kommer att vara full rulle hela dagen!

Jippi....HEY ho LETS GO!!!

//Tobbe...
.... tar ny fart, vi får se när det stannar!

Resultat o lite annat...

okej....

vi börjar, inte med resultat, men ändå.... Grillpremiären blev av igår, i glada vänners sällskap. Väldigt skoj, väldigt mysigt och väldigt gott... Det blev grillad kassler och kroketter...vitlökssmör...underbart gott! Sen blev de sällskapsspel innan det var dags att dra sig hemåt!

Om vi nu ska ta lite resultat:

LFC - Östia J 5-0
Östria herr - Nyköping BIS 1-2 (svenska cupen)
Åby - IK Östria Dam 3-6

De två första matcherna är inte mycket och säga om, förutom att jag blev väldigt frågande till varför Fassil fick spela hela matchen som forward. Han var verkligen kass i andra halvlek! Zoran o Bjura tänk till!!!!

Våran egen insats i Åby idag är klart godkänd! Väldigt roligt! Sjukt bra rent av, framförallt första halvlek och brudarna imponerade på deras nya ass. (danne)!

Känns bra att kunna ta en så säker seger i våran sista träningsmatch för säsongen! Nu väntar en vecka med hård träning och sen står Lotorp för motståndet och det är dags för andra omg. i ÖEB´s Damcup! Spännande värre..=)

Nu ska jag se mer fotboll på tvn innan det är dags att krypa till kojs och ladda för en ny härlig vecka...imorn är vi en dag närmare nästa helg...kan de bli bättre..=)

//Tobban...
... ser möjligheter och älskar måndagar!

Jahaja! Så de säger du...

.. japp....de gör jag!

LHC möter HV71, de kommer bli stentufft och asskoj o följa!

Östria dam möter ÅBY på söndag....

Östria Herr spelar svenska cupen, första gången i klubbens historia. Nyköping står för motståndet....även detta på söndag...

Östria J- LFC även den söndag...dock missar jag den, efter som jag är i ÅBY...

Detta kan bli en skoj helg!

Grillpremiär på lördag....hoppas bara solen finns kvar!

God Natt!
//Tobban...
...fortsätt rulla, jag gillar de så...

Neee..fan dags för en ordentlig uppryckning!

Hej alla trogna läsare & ni andra med för den delen!

Som de flesta kanske redan vet så har blogg.se haft bekymmer med inloggningen senaste tiden, detta sägs bero på att de har bytt server. Nu är allt klart och man kan logga in igen. Detta betyder i en förlängning att jag ska försöka ta tag i mitt bloggande igen....Sen vet jag juh inte hur många o vilka som egentligen läser min blogg och om ni tycker att det är skoj att läsa....Men va fan...ska jag vara ärlig så skiter jag i vilket!

Om man ska ta upp roliga saker som hänt i detta inlägg kanske.....?

Jaaa...de är juh skoj...

Jag opererades för en vecka sedan, det gick jättebra. Huvudvärken har försvunnit och min energi börjar så sakterliga komma tillbaka. Jag blev som en ny människa så fort huvudvärken försvann. Det som störde mitt huvud var en broskknöl, stor som en femkrona. Denna är helt bortplockad och jag väntar på tid för vidare undersökningar för att se om det finns något som orsakar broskbildningen i nacken....hoppas de även hittar en anledning. Vill inte uppleva detta igen...

En annan bra sak är att den förbannande djävla snön, numer har försvunnit. Våren börjar så smått infinna sig och vem blir inte lycklig utav de....vem vet det kanske kommer vårkänslor med...haha *blink*

Nästa toppen grej är att Danne "axel", har återvänt till Linköping. Han har också gått med på att vara min assisterande.... hur bra kan de bli.....Tjoho!

Fortsätter vi rada upp positiva saker, så ligger jag nu och skriver på min nya dator! Helt underbart att ha en ny, helt plötsligt hinner man juh göra saker när man väl fått igång datorn och det går faktiskt att ha mer än tre fönster uppe samtidigt på denna dator, var längesen jag kunde jobba så med datorn....

Vidare så gick vi vidare i Östgötacupen, vinst mot Borensberg med 2-1! Väldigt viktigt. Vi ställer upp med ett lag som är en bra bit ifrån bästa laget. Men vi vinner och det är väldigt viktigt...

Hmmm...har jag mer roligt att berätta.....hmmm... jo fan de har jag

Jag kommer med största sannolikhet dryga ut kassan med extra jobb på socialen i Linköping. Det är helt perfekt, då jag kommer få möjlighet att styra arbetestiden själv och snart kanske man tjänar väl igen! Underbart och väldigt utmanande...=)

Sen har jag helt nytt jobb på g...men de väntar vi med tills dess att jag har mer kött på benen....(vill juh inte avslöja för mycket på en gång)

Tillsist, köpte jag nya skor idag!

Nu är jag nog klar....

Det finns iofs, fler roligheter...
två föreläsningar inbokade. En på Rydsskolan.... och så en i Motala, där jag ska föreläsa kring ledarskap under en inspirationsdag för länets skytteledare...skaplig utmaning för lilla mig..=)

Tjo o Hej ...vi hörs snart igen...

//Tobbe...
.. nu händer det grejer vill jag lova! Bra grejer!

RSS 2.0