variation i det dagliga arbetet...

Hej!

När man nu är föreningskonsulent, kanslichef eller vad det nu är jag är. Så är det inga problem att hitta variation i arbetet.

Vissa stunder sitter man framför datorn och pysslar med marknasföring av föreningen, försöker ragga publik till vårt representationslag, hitta pengar till att finasiera våran ungdomsverksamhet. Nästa sekund sitter man i telefon och pratar utveckling och får ta emot kritik eller beröm kring arbetet och verksamheten. När man sen lägger på telefonen, tar man sig ut till tvättstugan, dags att tvätta. Under tiden tvättmaskinen blir klar drar man fram dammsugaren, städning!

När städningen är klar sitter man vid datorn igen, någon behöver hjälp med fotbollsskor, träningsoveraller eller besök hos en sjukgymnast.

När man sen städat, tvättat, diskat, fixat med marknadsföring och affischer så får man tid över till att pyssla med projektansökningar eller redovisningar av tillexempel LOK-stödet.

När man sen gjort en arbetsdag, skrivit på en övergång eller tre, så är det dags att genomföra träning. Först hinner man titta på A-herrs träning några minuter. Därefter drar man till damerna, väntar, väntar... 4 pers dyker upp, eller 16 pers. Man vet igentligen aldrig. Man kan bara hoppas...

Oavsett hur variationsrikt eller hur mkt man hoppas, så kan jag bara säga att jag verkligen älskar mitt jobb!

Det är dock väldigt trist när man får tvätta och städa mer än man får ägna tid till at förädla och utveckla föreningen...

Jag trivs!
Jag är priviligerad!
Jag är mig själv!

läget efter ett par dagar på ett kokhett kontor...

Sitter hemma i soffan, onsdag kväll. Två hela arbetsdagar, nästan, är genomförda. Jag har hunnit med mycket av det jag var tvungen att hinna med.

Lite tydligare har saker blivit, men det är ett hästjobb kvar att göra.

Dessutom är det inte många dagar kvar till säsongen är igång på allvar igen och saker och ting börjar röra på sig igen, allt börjar gå på rutin igen.

Imorn börjar träningen på nytt. Hoppas på taggade brudar och en del folk. Kan bli ruskigt skoj.. få lite fart på dem igen...

Jag har goda förhoppningar inför säsongen, hoppas de faller väl ut!

Nu orkar jag inte mycket mer...
Ska ladda för 200 grader på kansliet imorn igen..
Första träningen, jag är laddad!


Back on the horse!

Då var jag hemma från Norrköping och Sports Camp!
Tre underbara veckor har kommit till sitt slut, Sports Camp fortsätter en vecka till, dock utan mig! Man är juh dock lite sugen på att fortsätta köra, man vet hur djävla kul alla ledare och kids kommer ha även denna vecka! Men när jag väl känner efter så känner jag att jag är mätt på SSC för detta år, de kommer dock bara ta någon vecka innan jag så sakta börjar längta till nästa sommar!

Så här när man kommer hem, har man åkt på massor med erfarenheter, man har skapat mängder med relationer och man har fått massor med nya kunskaper. Det är nu dags att testa sig själv, sina erfarenheter och sina nyfunna kunskaper. Relationerna hoppas jag inte att jag behöver testa, hoppas det räcker med att ta hand om dem, värna dem och få dem att växa. 

På tre veckor har jag hunnit med ungefär 32 träningspass, mina grupper har totalt spelat 12 matcher! Jag borde vara helt trött på fotboll, med tanke på att det varit fotbolls vm också. Dock är inte fallet sånt, jag är dösugen på att dra igång igen. Damlaget har träningshelg under kommande helg. Det ska bli galet roligt. Skoj o träffa alla igen, komma in i gänget på nytt. Sätta fart på benen och få ordning på detaljer, vi ska jobba stenhårt för att hålla oss kvar i 4an denna säsong. Det gäller att ändra lite inställning till hösten, det gäller att plocka fram krigarandan i brudarna, det gäller att komma igång från start och inte halvvägs. Direkt i varje match och direkt på höstsäsongen. Det kommer bli många täta matcher och jag hoppas och tror att vi kan dra det längsta strået i många av matcherna. 

Mitt jobb då, jag fick ledigt idag. Det är ju iallafall söndag. Imorn börjar jag jobba igen. Det är tvunget att gå undan och jag kommer få köra som en tok för att reda i saker och ting. Denna situation SKA räddas och saker och ting ska upp på bordet. Svårt att tro att jag har gjort så många fel, jag vet dock att det är en del missar gjorda, dock inte så stora. Det gäller nu att strama åt inför framtiden, det är dags att ta strategiskt viktiga beslut och snabbt börja jobba för framtiden....

Mycket kommer ske de närmaste månaderna! Mitt schema kommer vara fullspäckat!
Jag är glad!
Jag saknar dock henne! Den nyaste relationen!
Hon kan få mig att må så hemskt  bra! De gör allt lite lättare!

Nu tar jag en day off! Sen kör vi igen! En vecka iallafall, sen tror jag att jag fixat till mycket av det som ska göras! 

Jag är bra, de vet jag! 

avbruten semester!

Mitt i sommarvärmen, ringer telefonen. Svetten rinner överallt. Det är dags att åka i o jobba.

Dessutom blev jag illa tvungen att korta ner min semester, börjar jobba redan på söndag. Kaos är ett beskrivande ord. Frånvaro av likvida medel ett annat. Panik är ett tredje.

Det är dags att sätta tänderna i ett jättejobb, undersökningsarbete i första hand. Nu kommer mina skills som kanslichef att testas... Det är dags att agera.

Jag gillar mitt jobb, frågan är bara hur mycket!

RSS 2.0