En vecka till har passerat i tokigfart!

Godmiddag!

Det är lördag eftermiddag, jag är trokigt trött. Jag är nära inpå helt färdig. Denna vecka har varit värr än många andra senaste tiden.

Den började (som ni kan läsa nedan) med att jag satt vaken hela söndagsnatten. För att därefter bege mig till nästa ställe och göra en heldags arbete....o fy fanvilken pärs. När jobbet sen var klart begav jag mig till Ryd för att genomföra träning.

Tisdagen var veckans lugnaste dag, den innehöll enbart 8 timmars arbet.

Onsdagen började med att jag fick springa in till stan för att missa bussen till Ullstämma. Så långt och så fort har jag inte sprungit på flera år kändes de som, när jag väl var på bussen så ringde de från "hemmet" och bad mig komma in och jobba direkt efter att jag jobbat klart på skolan.... så onsdagens arbetstider var 0800 - 0100, dock med en liten break på 1,5 timmar för träning med damlaget.

Torsdagen påmminer i mångt och mycket om onsdagen, de ända som skiljer dagarna åt är att jag visste att jag hade dubbelpass och att inte hade paus för träning. Utan det var non-stop arbete från 0800 till 0100. Igår fredag var de samma visa igen....sjukdom på personal har gjort att vi som inte varit sjuka fått ställa upp och fylla upp. Igår fick jag dock sluta tidigt och arbetstiden var bara 0800-2300. Sen skulle man önska att veckan var slut där...Men det är den inte...inte än. Jag sitter på jobbet nu...har lördags dygnet enligt schema....0930 lör- 0930 sön. Tro de eller ej...

Ni som nu är snabba på att räkna, de är inte jag nu....kan räkna ut att jag jobbat närmare 80 timmar denna vecka...det blir iofs. fett med pengar i kuvertet. Men man blir trött...vi får verkligen hoppas att de blir lite mindre jobb framöver. Hinner juh inte med nåt annat....

Nu till de roliga.... min lägenhet är asmysig, internet funkar i lyan och jag kan inte trivas bättre. HELT DJÄVLA UNDERBART!!! (jag ska publicera lite bilder på lyan så fort jag får tid över...)

hmmm...sen en annan sak....hon satte griller i mitt huvud, mkt spännande...undrar vart de här är på väg....me like it! även om de inte tar vägen nån stans alls så var de iallafall väldigt skoj att höra....om jag nu har sovit på saken ordentligt...!? De vet man juh inte...

Kram på er alla....nu ska jag ta tag i jobbet!

//Tåbbe

ojoj, nu går de undan...

Klockan börjar närma sig 06:15 o ni undrar säkert vad jag gör uppe så här tidigt. Jag kan berätta, utan att säga för mycket. Jag har inte gått upp än, eftersom jag inte gått och lagt mig än. Jag har suttit vaken natt på jobbet. Då situationer under kvällen gjorde det nödvändigt med vaken personal.

Det värsta är att jag närsom helst, eller ungefär runt 08, ska bege mig till Ullstämma och Pandion skolan. Där jag ska sköta mitt andra jobb. Så där igentligen, men va fan de funkar väl...haha...Varit vaken länger tider isträcka har jag juh faktiskt varit.

Att det är träning med damlaget ikväll borde vara negativit, med tanke på att det innebär att jag inte kan sova föräns jag kommer hem från den. Runt ca 20 i kväll. hihi....Somnar nog rätt fint ikväll tror jag...

Stor eloge ska ges till den tappre Kimpan.... Lönnen som höll mig sällskap de kritiska timmarna runt 02-03 inatt. På msn fördes en konversation, vilken ledde till att jag inte hade några bekymmer med att hålla mig vaken. Därefter var det TV-soffans tur att omfamna mig, innan jag nu ungefär, skriver ett blogginlägg för att snart gå till frukostbordet, duscha och till sist åka och jobba....

Vi hörs en annan gång...

//Tobban

Fy den som ger sig....

tjoho alla där ute i Blogg världen!

Nu ska jag fan bättra mig....Jag har varit ursinnigt dålig på att blogga. Riktigt djävla kass på att sprida mina budskap över internet.... men jag lovar det finns faktiskt förklaringar till även detta, som till mycket annat här i världen!

Min förklaring lyder något i stil med:

Jag jobbade på tok för mycket under löneperioden sep/okt. Lämnade in en timrapport innehållande ungerfär 236 timmar vanligt jobb och 62 timmar natt, vilket sammanlagt blir ganska exakt 298 timmar. Som jag lagt på mitt kära jobb. De lustiga är att jag trivs så sjukt bra, så jag har inte tänkt på att jag jobbat så mycket. 

Utöver jobbet så har jag försökt sköta mitt nya tränar uppdrag och alla uppgifter som följer med de. Det har börjat bra och jag spår en positiv framtid för laget...

Dessutom har jag varit i flyttar tagen, ny adress har jag numer. Ni som inte har min nya adress, hör av er så kan ni kanske få den om ni är snälla. Att jag flyttat innebär också att jag just nu inte har något internet hemma, så jag kan bara blogga från jobbet om tid ges.

För övrigt så är min nya lya hur läcker som helst, ni är välkommna hem och hälsa på närsom. Ring först bara så jag inte jobbar eller gör något annat skoj. Det är faktistk rätt sällan jag kommer vara hemma känner jag...hihi....men men, det kommer bli kalas bra de här.


Jag har även funderat lite, nu när jag jobbat så mycket som jag gjort. Va skönt att de är typ fnösketort på kärlekssidan, att ingen vill gosa alltför ofta med mig. Det hade gått åt fanders direkt....hahah....men eftersom jag med största sannolikhet har jobbat till mig en fast anställning på behandlingshemmet så kommer jag få mer fritid, eller jag kommer få fritid och därmed tid för lite romantik. Känner ni nån eller är ni själva sugna på att komma förbi och ge mig mys och romantik så är det bara att ropa högt! Jag hör er säkert....*tsss*

Sen längtar jag till sommaren, Sports Camp sugen är jag. Nåt så in i helvete...! Vilka veckor Norrköping och Himmelstalund erbjöd detta år...Snart har vi passerat årskiftet och därmer på allvar startat nedräkningen inför årets kalas, med alla underbara idrottsbarn och ledare....LÄNGTAR!

Just nu sitter jag vaken natt på behandlingshemmet...så jag ska nog gå ut i köket och fylla min kaffekopp...

so long bloggläsare...I´ll be back!

tobbe

RSS 2.0