Resultat o lite annat...

okej....

vi börjar, inte med resultat, men ändå.... Grillpremiären blev av igår, i glada vänners sällskap. Väldigt skoj, väldigt mysigt och väldigt gott... Det blev grillad kassler och kroketter...vitlökssmör...underbart gott! Sen blev de sällskapsspel innan det var dags att dra sig hemåt!

Om vi nu ska ta lite resultat:

LFC - Östia J 5-0
Östria herr - Nyköping BIS 1-2 (svenska cupen)
Åby - IK Östria Dam 3-6

De två första matcherna är inte mycket och säga om, förutom att jag blev väldigt frågande till varför Fassil fick spela hela matchen som forward. Han var verkligen kass i andra halvlek! Zoran o Bjura tänk till!!!!

Våran egen insats i Åby idag är klart godkänd! Väldigt roligt! Sjukt bra rent av, framförallt första halvlek och brudarna imponerade på deras nya ass. (danne)!

Känns bra att kunna ta en så säker seger i våran sista träningsmatch för säsongen! Nu väntar en vecka med hård träning och sen står Lotorp för motståndet och det är dags för andra omg. i ÖEB´s Damcup! Spännande värre..=)

Nu ska jag se mer fotboll på tvn innan det är dags att krypa till kojs och ladda för en ny härlig vecka...imorn är vi en dag närmare nästa helg...kan de bli bättre..=)

//Tobban...
... ser möjligheter och älskar måndagar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0